Wat zijn de voordelen van Oracle APEX?

Wat zijn de voordelen van Oracle APEX?

Oracle APEX is erop gericht om snel mooie en bedrijfskritische applicaties te kunnen bouwen, zonder direct diep de code in te moeten. Zo kunnen ontwikkelaars apps maken die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook voorzien zijn van alle benodigde functionaliteiten. Dit heeft veel voordelen voor ontwikkelaars.

Complexiteit verdwijnt
Oracle APEX zorgt ervoor dat de complexiteit op alle lagen van de applicatie architectuur verdwijnt. Dit low-code platform werkt daardoor niet alleen simpeler maar ook sneller. Daarnaast heeft het een lagere kostenpost dan andere (zwaardere) alternatieven.

Makkelijke ontwikkeling
Dankzij de intuïtieve browser toepassing van Oracle APEX, is het gebruik hiervan makkelijk te leren. De Application Builder loodst je met gemak door alle verschillende stappen in het bouwproces van een applicatie. Zo voeg je functionaliteiten van hoge kwaliteit toe zonder te veel te moeten coderen.

Snel actief
Door het gemakkelijke gebruiksniveau en de uitgebreide ondersteuning die de Application Builder biedt, kunnen veel applicaties al binnen een zeer korte tijd van prototype naar productie worden omgezet. Zo bespaar je veel tijd op een onnodig lang ontwikkelingsproces en kun je flexibel bouwen aan het vervullen van de applicatie behoeftes binnen een bedrijf.

Krachtig en bewezen
Of je nu slechts één simpele taak van je applicatie verlangt of juist op zoek bent naar een applicatie die veel gebruikers tegelijk kan ondersteunen en die dagelijks door duizenden mensen gebruikt wordt: Oracle APEX kan dankzij het elegante ontwerp beide varianten en alles ertussenin faciliteren en ondersteunen.

Zekerheid
Online security is een van de belangrijkste focuspunten binnen elk bedrijf. Daarom wil je zeker weten dat al jouw applicaties van de beste veiligheidsmaatregelen zijn voorzien in een online wereld waarin dagelijks veranderingen plaatsvinden en hackers op de loer liggen. Met Oracle APEX zijn jouw applicaties te allen tijde beschermd.

Flexibel
Oracle APEX gebruik je overal, waar en wanneer je maar wil. Of je nu werkt vanuit de cloud, op locatie of waar dan ook in de Oracle database: Oracle APEX is flexibel en kan vanuit elke omgeving gebruikt worden.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *