The DOC Hospital Suite

Binnen onze Hospital Suite bieden we een business intelligence solution specifiek gericht op de bedrijfsprocessen en datastromen binnen ziekenhuizen. De Hospital Suite is gebaseerd op het case-mix informatiesysteem. In ziekenhuizen wordt het case-mix informatiesysteem sinds kort steeds belangrijker om de juiste beslissingen te nemen ten aanzien van het type en de volumes van de patiënten (case-mix).

Het koppelen van de informatiesystemen binnen het ziekenhuis creëert hiermee een direct voordeel. Het systeem zorgt ervoor dat er in de verschillende stadia van de strategische managementcyclus de juiste data naar voren komt voor een snellere en betere besluitvorming.  Het CMI vervult daarmee meerdere verschillende functies voor het type gebruikers dat het ondersteunt. Daarbij is er een klantgericht onderscheid gemaakt tussen de producten die direct bedoeld zijn voor de (medische) topmanagers en business analisten.

Resultaten

✔ Snellere en betere beslissingen
✔ Een business model voor het hele ziekenhuis
✔ Overzicht in planning
✔ Directe monitoring
✔ Proces optimalisatie en legitimering
✔ Inzichten in verschillende patiëntengroepen
✔ Kostenreductie
✔ Betrouwbaardere registraties
✔ Betere externe verantwoording

Why The DOC?

Ruime ervaring binnen de ICT in ziekenhuizen en zorginstanties 

Persoonlijke en klantgerichte communicatie 24/7

Onze DOCtorskoffer met instrumenten voor snel resultaat

Ondersteuning van een eigen customer solutions team

Referenties

We zijn trots op ons recente werk voor Maastricht UMC, waar we in samenwerking met de organisatie de technisch benodigde infrastructuur hebben gecreëerd rondom de NIPT. Lees meer.

Zij kozen al voor The DOC

Wij komen graag bij u op spreekuur!