Applicatie ontwikkeling

Services

Applicatie
Ontwikkeling.

The DOC gelooft in de kracht van keuze. We begrijpen dat elke klant uniek is en de projecten specifieke vereisten hebben. Daarom beoordelen we zorgvuldig de behoeften van elke klant en stellen we een ontwikkelingsaanpak voor die het beste past bij het project. Of het nu gaat om high-code, low-code of no-code, The DOC zorgt ervoor dat de oplossing aansluit bij de doelen van de klanten en de beste resultaten oplevert.

In een snel veranderende wereld van applicatie ontwikkeling biedt The DOC een uitgebreide en flexibele benadering van high-code, low-code en no-code ontwikkeling. Met onze brede expertise en toewijding aan klanttevredenheid blijven we innovatieve oplossingen leveren die de digitale transformatie van onze klanten ondersteunen en versnellen.

Onze diensten.

PL/SQL
development.

High-code is uitermate geschikt wanneer de software complexe en zware taken moet uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van verschillende databases in één omgeving maar zoals gezegd: de mogelijkheden zijn eindeloos.

APEX
Development.

Oracle APEX zorgt ervoor dat de complexiteit op alle lagen van de applicatie architectuur verdwijnt. Dit low-code platform werkt daardoor niet alleen simpeler maar ook sneller. Daarnaast heeft het een lagere kostenpost dan andere alternatieven.

Visual Builder development.

Oracle's Visual Builder Development (VBD) is een krachtig platform waarmee ontwikkelaars moderne applicaties kunnen bouwen. Met een visuele interface voor slepen-en-neerzetten, integratiemogelijkheden met Oracle-services en externe bronnen.

WEM development.

No-code development is een opkomende trend die inspeelt op de behoefte vanuit de business om nog sneller processen te automatiseren en in te kunnen spelen op de veranderende en groeiende vraag vanuit de markt.

Integraties.

Het verbinden van verschillende systemen, applicaties of platforms, zodat ze naadloos met elkaar kunnen communiceren en gegevens kunnen uitwisselen. Dit omvat het combineren van databases, het synchroniseren van applicaties.

Migraties.

Het verplaatsen van gegevens, applicaties of volledige systemen van de ene infrastructuur naar de andere. Dit kan plaatsvinden van een oudere versie naar een nieuwere versie van software, van lokale servers naar de cloud, of tussen verschillende softwaretoepassingen.

Samenwerken aan
een nieuw project?

Maak een afspraak