Technologie

Technologie

Oracle.

Oracle is een wereldbekende en gerenommeerde speler op het gebied van Cloud IT, platformen en databases. Wereldwijd bieden ze bedrijven de meest uiteenlopende en geavanceerde mogelijkheden om slimmer om te gaan met data, bedrijfsvoering en enterprise-workloads.

The DOC is doordrongen van de kennis, het vakmanschap en de beheersing van Oracle-technologie. We hebben alle facetten in huis om onze klanten te adviseren over het volledige Oracle spectrum en hierin de meest gebruiksvriendelijke en innovatieve technologieën aan te bieden en deze te ondersteunen.

Gecertificeerd Oracle Partner:
- Cloud - Sell
- Cloud - Service
- Cloud - Build
- License & hardware

Technologie

WEM Modeler.

Dankzij de geavanceerde functionaliteiten en intuïtieve mogelijkheden van WEM Modeler kunnen we nu applicaties op een opmerkelijk snel tempo ontwerpen, en dat alles zonder de noodzaak van codering. Dit baanbrekende platform stelt ons niet alleen in staat om snel toegang te krijgen tot op maat gemaakte applicaties, maar het biedt ook een uiterst flexibele werkwijze waarbij diverse details moeiteloos en in real-time aangepast kunnen worden. De veelzijdigheid van WEM Modeler reikt verder dan slechts een snel ontwikkelingsproces. Het stelt ons in staat om een breed scala aan processen en oplossingen te realiseren binnen korte tijdframes. Deze maatwerksoftware fungeert als een onmisbare schakel voor bedrijven, waarbij het continuïteit en voortgang in innovatie waarborgt, zonder belemmeringen voor groei en ontwikkeling.

De effectieve toepassing van WEM Modeler betekent niet alleen een versnelling in het ontwikkelingsproces, maar ook een versterking van de algehele bedrijfsflexibiliteit. Het vermogen om snel aan te passen, te innoveren en te groeien, wordt een kernaspect van de bedrijfsstrategie, waardoor een veerkrachtige en concurrerende positie in de markt wordt verzekerd.

Op zoek naar een
technologie partner?

Maak een afspraak