Werken bij

Waar mensen voorop staan.

Welkom bij
The DOC.

Bij The DOC draait het niet alleen om data en technologie, het draait om onze mensen. Wij geloven in het creëren van een warme en hechte werkomgeving, waar iedereen zich deel van een grote familie voelt. Onze organisatie is gebouwd op sterke kernwaarden: Betrokken. Bekwaam. Betrouwbaar. Bevlogen. Deze waarden vormen de kern van ons bedrijf en inspireren ons dagelijks in alles wat we doen.

Bij The DOC ben je niet zomaar een werknemer; je bent een gewaardeerd lid van onze familie. The DOC bevordert open communicatie en wederzijds respect. We moedigen diversiteit aan en verwelkomen medewerkers met verschillende achtergronden, ideeën en perspectieven. Als je op zoek bent naar een werkomgeving waar jouw bijdrage wordt gewaardeerd, je vaardigheden worden ontwikkeld en je deel uitmaakt van een inspirerende familie, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze drivers

Kernwaarden.

Betrokken.

Bij The DOC gaan we verder dan alleen zakelijke relaties. We hechten veel waarde aan de persoonlijke betrokkenheid van onze medewerkers. Hier heerst een sfeer waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar stem te laten horen. We luisteren naar elkaar en naar onze klanten.

Bekwaam.

Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter ons succes. We investeren in voortdurende professionele ontwikkeling en bieden de tools en training die nodig zijn om uit te blinken in ons vakgebied. Bij The DOC is er altijd ruimte om te groeien en te leren.

Betrouwbaar.

Vertrouwen is de hoeksteen van al onze relaties, zowel intern als extern. Klanten kunnen op ons rekenen voor eerlijke, transparante en kwalitatieve dienstverlening. Onze medewerkers zijn loyaal en hebben een diepe toewijding om de beloften na te komen die we aan elkaar en aan onze klanten maken.

Bevlogen.

We zijn gepassioneerd over wat we doen. Onze bevlogenheid geeft ons energie en motiveert ons om uitdagingen aan te gaan en grenzen te verleggen. Bij The DOC moedigen we creativiteit en innovatie aan en streven we altijd naar verbetering.

The DOC Family

Voor een betrokken werkomgeving.

We geloven sterk in het vervullen van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en het bijdragen aan een betere wereld. Een belangrijk aspect van onze bedrijfscultuur is onze toewijding aan sponsoring en steun aan diverse goede doelen.

Onze betrokkenheid bij de wereld komt voort uit dezelfde kernwaarden die onze organisatie aandrijven: betrokken, bekwaam, betrouw en bevlogen. We zijn ervan overtuigd dat we een verschil kunnen maken in de levens van mensen, zowel lokaal als wereldwijd, door actief bij te dragen aan initiatieven die hulp, hoop en ondersteuning bieden.

Een blik op onze dynamische teams

Onze teams.

Systems
& Infra.

Het Systems & Infra team speelt een centrale rol bij het waarborgen van de stabiliteit en veiligheid van de IT-infrastructuur voor onze klanten.

Applications
Oracle & WEM.

Dit team is gespecialiseerd in moderne applicatieontwikkeling met behulp van Oracle-technologieën en WEM No-Code technologie.

Analytics & Integratie.

Het team waar data-expertise en systeemconnectiviteit samensmelten tot krachtige systemen en een heldere eenheid.

Service & Delivery.

Het team "Service & Delivery" benadrukt het belang van het waarborgen van een hoog niveau van klanttevredenheid door middel van effectieve dienstverlening.

Sales.

Het is een dynamisch en resultaatgericht team dat vaak moet inspelen op veranderende marktomstandigheden en klantbehoeften.

Staf.

Het staf team draagt bij aan de algehele efficiëntie en effectiviteit van The DOC door ondersteuning te bieden aan andere teams en afdelingen.

The DOC Family

Voor een gezellige werkomgeving.

De leukste werkplek is de plek waar iedereen zichzelf kan zijn, ongeacht leeftijd, interesses of achtergrond. We willen dat iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt.

De teamuitjes zijn een belangrijk onderdeel van onze cultuur. Ze helpen om de band tussen collega's te versterken en een gezellige werkomgeving te creëren.

Werken bij The DOC

Ervaar de voordelen.

Ontwikkelmogelijkheden

Bij The DOC geloven we dat iedere medewerker unieke drijfveren heeft, die hen aanzetten tot groei en prestatie. We moedigen deze drijfveren aan en streven ernaar om individuele ontwikkelingsplannen op te stellen die aansluiten bij jouw drijfveren en ambities.

Bij The DOC is ontwikkeling geen standaardprogramma, maar een persoonlijke reis die wordt aangedreven door jouw drijfveren en doelen. Daarom moedigen we je aan om je passies en ambities na te streven binnen onze organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris.
We waarderen de bijdragen van onze medewerkers en belonen dit met competitieve salarissen.

Mobiliteitsbudget.
Mobiliteit is essentieel voor veel van onze medewerkers. Daarom bieden wij een mobiliteitsbudget aan. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden daarvan. Mobiele telefoon en laptop: we voorzien onze medewerkers van de nodige tools om hun werk efficient en effectief uit te voeren.

Pensioenregeling.
We ondersteunen onze medewerkers ook graag op de lange termijn. Daarom bieden wij een solide pensioenregeling aan, zodat je met plezier uit kunt kijken naar de toekomst.

Hybride & Flexibel werken.
We omarmen hybride en flexibel werken als een essentieel onderdeel van onze bedrijfscultuur. De balans tussen werk en privéleven is van essentieel belang, daarom bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om 50% van hun tijd op kantoor door te brengen en de overige 50% elders te werken.

Fun

Bij The DOC geloven we in het belang van plezier en ontspanning, naast hard werken. We streven ernaar ervoor te zorgen dat onze medewerkers kunnen genieten en de kans krijgen om samen plezier te maken. Dit doen we onder andere door:

F1-simulator.
Een van onze pareltjes bij The DOC is onze F1-simulator, die de harten van racefans sneller doet kloppen. Of je nu een doorgewinterde coureur bent of gewoon van wat snelle actie houdt, onze F1-simulator is een geweldige manier om stoom af te blazen en de competitieve geest aan te wakkeren.

Bedrijfsuitjes.
We begrijpen dat teambuilding en het creëren van sterke banden cruciaal zijn voor een goede werkomgeving. Daarom organiseren we regelmatig bedrijfsuitjes en evenementen die zorgen voor onvergetelijke ervaringen.

Personeelsvereniging.
Naast onze bedrijfsuitjes, hebben we ook een actieve personeelsvereniging. De PV is verantwoordelijk voor het organiseren van een scala aan leuke en sociale activiteten. Of het nu gaat om een karttoernooi, een avondje casino of iets anders; onze PV zorgt ervoor dat er altijd iets leuks te doen is voor de leden!

The DOC: het gevoel van een familiebedrijf met een hechte band, vakmanschap, drive, energie en intrinsieke motivatie.

Onze vacatures

Join our team.

Wil jij ook deel uitmaken
van ons team?

Bekijk onze vacatures