Consultancy

Services

Consultancy.

Oracle detachering op maat. full-time, part-time, on-site of remote, onze detachering diensten zijn flexibel en snel inzetbaar. Als Oracle Partner voorzien wij je projecten van de juiste specialist die helder communiceert en goed begrijpt wat zijn rol is. Hiermee word je intern ondersteund en haal je kennis van het hoogste niveau in huis die zorgt voor efficiënte processen. Waar nodig kan onze Oracle specialist terugvallen op expertise van de vele collega’s.

Heeft je organisatie Oracle vragen waar je snel antwoorden op wil? Dan bieden wij je graag onze DOC Assist dienstverlening. Je huurt ons in voor kortlopende trajecten of verstoringen waarbij je heel flexibel en to-the-point een specialist nodig heeft. Dit kan on-site, remote of telefonisch zijn. Wij overleggen, sparren en brainstormen met je totdat het antwoord als maatwerkoplossing gerealiseerd is.

Onze diensten.

Architectuur.

The DOC richt zich op het ontwerpen van robuuste systeemarchitecturen die voldoen aan de unieke behoeften van organisaties. Dit omvat een grondige analyse van vereisten, het ontwerpen van een architectuur die schaalbaarheid, betrouwbaarheid en beveiliging waarborgt, de integratie van componenten tot een samenhangend geheel.

Advies.

Business consultancy door The DOC omvat advisering en begeleiding bij digitale transformatie, IT-infrastructuur, cloud computing, data management, cybersecurity en IT-projectmanagement. Dit helpt organisaties om efficiënter te opereren, innovatie te stimuleren en hun IT-initiatieven effectief te implementeren.

Security.

We zorgen ervoor dat onze klanten goed beveiligd zijn. Om alle aspecten van security duidelijk en overzichtelijk samen te brengen, hebben wij de security suite opgezet. Hierin zijn alle elementen van beveiliging opgenomen waardoor niet alleen wij, maar ook onze klanten volledig op de hoogte zijn van alle getroffen beveiligingsmaatregelen.

Licenties.

Het aanschaffen van de juiste hardware en het beheren van alle licenties van software is steeds complexer geworden. Er zijn steeds meer keuzemogelijkheden en de regelgeving rondom licenties verandert continu. Daarom is het handig om iemand te hebben die meekijkt en die kennis van zaken heeft.

Detachering.

Als een erkende Oracle Partner, stellen wij je projecten in staat om te profiteren van toegewijde specialisten die uitblinken in duidelijke communicatie en een diepgaand begrip van hun rol. Dit resulteert in interne ondersteuning en brengt hoogwaardige expertise binnen.

Innovatie & Educatie.

We begeleiden organisaties bij het vinden en implementeren van vooruitstrevende technologieën. Trainingen en programma's, gericht op het vergroten van IT-vaardigheden en kennis van medewerkers, waardoor zij beter uitgerust zijn om te werken met nieuwe technologieën en deze optimaal te benutten.

Samenwerken aan
een nieuw project?

Maak een afspraak