De snelheid van No-Code!

De snelheid van No-Code!

Steeds meer organisaties transformeren hun IT-landschap van standaard softwarepakketten naar applicaties op basis van Low-Code of No-Code. De vraag naar No-Code applicaties in de markt groeit vandaag de dag daarom nog steeds enorm. Deze ontwikkeling wordt onder andere gevoed door het tekort aan developers en het gebrek aan het bij elkaar kunnen brengen van business en IT. Hierdoor zijn organisaties niet wendbaar genoeg om te kunnen inspelen op de steeds veranderende behoeften in zowel de markt als de eigen organisatie. No-Code speelt hier goed op in en maakt het voor organisaties mogelijk om sneller te digitaliseren.

But why?

We zetten enkele redenen voor je op een rijtje!

  • Het ontwikkelen gaat via een grafische interface met drag & drop tools (een standaard set aan bouwstenen). Veel aspecten van een applicatie worden automatisch aangemaakt op basis van schermen. Deze grafische interface maakt modelleren (de No-Code taal voor programmeren ?) makkelijker dan traditioneel programmeren. Er is immers minder diepgaande kennis nodig om software te ontwikkelen, wat de (opstart)snelheid bevordert.
  • Logica en validaties kunnen eenvoudig worden toegevoegd, meestal via een visuele flow.
  • Er hoeft geen development-omgeving te worden opgezet. Ready? Start. Wensen van gebruikers kunnen zo heel snel worden omgezet in resultaten. Zo wordt fast prototyping mogelijk gemaakt en kan er op basis van businesswaarde snel ontwikkeld worden om zo ook snel en effectief te innoveren.
  • Een échte No-Code tool als WEM neemt het bedrijfsproces als uitganspunt: flowcharts (bedrijfsprocessen) worden opgesteld en worden vertaald in maatwerkapplicaties die hier naadloos op aansluiten. Zonder dat hier code bij komt kijken. Jouw huidige proces kan dus behouden blijven en meteen vertaald worden. Heerlijk toch? Bijkomend voordeel is de overdraagbaarheid: geen code, plus je ziet het bedrijfsproces (business) direct terug. Dus …
  • Je kunt je eigen beheer gaan doen. Wij dragen het graag over en trainen je, waardoor je dus zélf kunt doormodelleren. Zonder dat je hier een 4-jarige Software Engineering opleiding voor nodig hebt!
  • Integraties zijn via SOAP, REST en OData snel en eenvoudig opgezet. In sommige situaties is dit slechts een kwestie van minuten.
  • Ook publiceren is via de ingebouwde WEM wizard een kwestie van minuten. Wij drukken op ‘publiceren’ (of dit doe je zelf ?), je refresht, en de nieuwste versie staat meteen online.

No-Code & The DOC
Wat ons betreft een gouden combinatie. Het platform dat ons de tools geeft om te floreren, aangevuld met een team dat jou als klant graag verder op weg helpt: met vindingrijkheid, openheid, betrokkenheid en energie. De grens? Jouw eigen creativiteit.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *