Historie

16 juni 2024
The DOC 25 Years

Al 25 jaar zorgen wij ervoor dat IT-systemen werken en bijdragen aan het succes van onze klanten. Onze slogan "We make IT work" is niet zomaar een slogan, het is onze belofte en toewijding aan jullie, onze gewaardeerde klanten en partners.

Dit feestelijke moment hadden we niet kunnen bereiken zonder jullie vertrouwen en samenwerking. Bedankt voor jullie voortdurende steun en het geloof in ons vermogen om IT-uitdagingen aan te gaan en op te lossen.

Een speciaal dankwoord gaat uit naar ons geweldige team. Jullie toewijding, hard werk en expertise maken elke dag weer het verschil. Samen zorgen we ervoor dat IT werkt!

Op naar nog vele jaren van succesvolle samenwerking en innovatie!

02 april 2024
Netwerk Rotterdamse Zaken

Het is met trots dat The DOC toetreedt tot het zakelijke netwerk van Rotterdamse Zaken. Deze stap markeert een belangrijke mijlpaal in onze groei en ons streven naar een sterke aanwezigheid in de regio Rotterdam. Als lid van Rotterdamse Zaken kijken we ernaar uit om deel uit te maken van een levendige gemeenschap van bedrijven en ondernemers die streven naar samenwerking, innovatie en groei.

05 februari 2024
Oracle Students Day

De Oracle Students Day is een opwindend evenement waarbij The DOC betrokken is als trotse partner. Dit initiatief biedt studenten een unieke kans om meer te leren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie, met name binnen het Oracle-ecosysteem.

27 juli 2023
Oracle Race Data Experience Center

Bij The DOC zijn we trots om sponsor te zijn van het Oracle Race Data Experience Center. Deze samenwerking benadrukt onze toewijding aan innovatie en technologie.

03 juni 2023
Teamuitje in Middelburg

Het teamuitje van The DOC naar Middelburg was een onvergetelijke ervaring. Samen met ons team verkenden we deze charmante Zeeuwse stad, bekend om haar rijke geschiedenis en prachtige architectuur.

05 april 2023
WEM Partner Award

In 2023 waren we verheugd om de WEM Partner Award te winnen bij The DOC. Deze prestigieuze erkenning beloont onze toewijding aan uitmuntendheid en innovatie in het leveren van oplossingen op basis van het WEM-platform.

12 dec 2022
Oracle Partner Innovation Award

Het was een buitengewone eer voor The DOC om de Oracle Partner Innovation Award te ontvangen voor onze uitzonderlijke case. Deze prestigieuze onderscheiding erkent niet alleen onze innovatieve aanpak, maar ook de impact van onze samenwerking met Oracle op het gebied van technologie.

21 april 2022
Op TV bij RTL4: How it's done

Het was geweldig om als The DOC deel te nemen aan het RTL4-programma "How It's Done", waar we onze aanpak van het zorgen dat IT werkt voor onze klanten deelden. We hebben laten zien hoe we proactief te werk gaan, innovatieve oplossingen bieden en de nieuwste technologieën benutten.

11 januari 2021
Overname The DOC

Op 11 januari 2021 werd de deal gesloten waarbij Guido Leduc, de zittende CEO, samen met het investeringsfonds MGF het internationaal opererende bedrijf The DOC overnam van de oprichter, Bram van Oosterhout (Eastwood Gestel). Met deze overname komt er een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van The DOC, dat in 1999 werd opgericht door Bram van Oosterhout. Deze strategische stap onderstreept de voortdurende groei en ontwikkeling van het bedrijf.

1 juli 2020
Nieuw hoofdkantoor

Het nieuwe hoofdkantoor biedt The DOC niet alleen meer ruimte, maar ook geavanceerde technologische voorzieningen die hen in staat stellen om hun diensten te optimaliseren. Met een extra focus op efficiëntie, veiligheid en schaalbaarheid.

18 december 2020
Winnaar Oracle Award

Als winnaar van de Oracle Cloud Award 2020 zijn we bij The DOC enorm trots op deze erkenning van onze toewijding aan innovatie en excellentie in cloudoplossingen. We zijn dankbaar voor deze erkenning en kijken ernaar uit om onze samenwerking met Oracle voort te zetten in de toekomst.

16 juni 2020
20 jarig jubileum

Het 20-jarig jubileumsfeest van The DOC vond plaats op Kasteeltje Hattem in Roermond, waar we samen met ons team en partners een mijlpaal vierden in de geschiedenis van ons bedrijf.

21 januari 2020
Eerste klant in Duitsland

De samenwerking met onze eerste klant in Duitsland markeerde een belangrijke mijlpaal voor The DOC. Dit betekende niet alleen onze entree op de Duitse markt, maar toonde ook aan dat we onze diensten succesvol konden leveren aan klanten in diverse landen. Onze eerste Duitse klant vertrouwde op onze expertise en flexibiliteit, wat ons in staat stelde om naadloos aan hun specifieke behoeften te voldoen.

18 mei 2019
Op TV bij RTL-Z

In 2019 hadden we het genoegen om met The DOC deel te nemen aan het programma "Op de Zaak." In deze uitzending kregen we de kans om onze organisatie uitgebreid te presenteren aan een breed publiek. We deelden onze missie, visie en de innovatieve diensten die we aanbieden. Het programma bood ons een platform om ons succesverhaal te vertellen en te laten zien hoe we bedrijven ondersteunen met onze oplossingen.

01 januari 2019
ISO Gecertificeerd
Sinds 2019 zijn we trots om bij The DOC officieel ISO-gecertificeerd te zijn voor ISO 29001, ISO 27001 en NEN 7510. Deze certificeringen weerspiegelen ons voortdurend streven naar excellentie en ons engagement om de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid te handhaven in al onze activiteiten.
29 maart 2018
Where Legends Cook IT
Ons partner event "Where Legends Cook IT" vond plaats in de Kookfabriek in Eindhoven. Dit spectaculaire evenement bood onze gewaardeerde relaties een unieke gelegenheid om samen te komen en te genieten van een culinaire ervaring.
23 december 2017
Kerstparty

De kerstparty van 2017 was een bruisend en vrolijk evenement op ons hoofdkantoor in Weert bij The DOC. Het was een gelegenheid om het einde van het jaar te vieren en samen te komen in een feestelijke en uitbundige sfeer.

11 november 2017
Eerste klant in Verenigd Koninkrijk

Het begin van de samenwerking met het Verenigd Koninkrijk markeerde een significante stap in de internationale uitbreiding van The DOC. Dit bevestigde dat het bedrijf in staat was om zijn diensten effectief te leveren aan klanten in het VK.

24 december 2016
Kerstdiner 2016

Het kerstdiner in 2016 op ons hoofdkantoor in Weert was een onvergetelijke en feestelijke gelegenheid voor het hele team bij The DOC. Samen kwamen we bijeen om het einde van het jaar te vieren en te genieten van elkaars gezelschap in een warme en feestelijke sfeer.

24 september 2016
Partnerdag in Brugge

Het teamuitje van The DOC naar Brugge in 2016 was een onvergetelijke ervaring! Samen hebben we de prachtige stad Brugge verkend, met zijn historische architectuur, schilderachtige grachten en gezellige steegjes.

08 april 2015
Eerste klant in Amerika

De start van deze samenwerking vormde een belangrijke mijlpaal in de groei van The DOC binnen de Verenigde Staten. Het bedrijf bewees dat het haar diensten effectief kon aanbieden aan Amerikaanse klanten.

10 oktober 2011
Oracle Open World

Het bezoek van The DOC aan Oracle Open World in 2011 in San Francisco was een buitengewone ervaring. Als een belangrijke Europese partner van Oracle bood dit evenement ons de mogelijkheid om de nieuwste technologische ontwikkelingen te verkennen, inzichten op te doen van industrieleiders en onze samenwerking met Oracle te versterken.

09 september 2011
Teamuitje in 's-Hertogenbosch

Het teamuitje van The DOC naar de Ardennen in België was een onvergetelijke ervaring! Het bood een geweldige gelegenheid om banden te versterken en nieuwe avonturen te beleven.

12 september 2008
Teamuitje naar de Ardennen

Het teamuitje van The DOC naar de Ardennen in België was een onvergetelijke ervaring! Het bood een geweldige gelegenheid om banden te versterken en nieuwe avonturen te beleven.

05 juni 2007
Teamuitje naar Venetië

Het teamuitje van The DOC naar Venetië in 2007 een onvergetelijke ervaring! Het verkennen van de betoverende grachten, de historische bezienswaardigheden en de unieke sfeer van deze iconische stad was een geweldige gelegenheid voor teambuilding en plezier.

05 maart 2007
Eerste klant in België

Het begin van deze samenwerking markeerde een cruciale stap in de internationale expansie van The DOC. Het bedrijf toonde aan dat het in staat was om zijn diensten met succes aan te bieden aan klanten buiten de landsgrenzen.

06 februari 2004
Remote Service Center in Weert

In 2004 opende The DOC haar Remote Services Center (RSC) in Weert. Deze opening markeerde een belangrijke stap in de professionalisering van de managed services-tak van het bedrijf.

Met het RSC creëerde The DOC een centrale hub voor het beheer en de ondersteuning van IT-infrastructuren van haar klanten. Het centrum werd uitgerust met moderne technologieën en bemand door een team van ervaren IT-professionals.

07 april 2003
Hoofdkantoor Zaltbommel

In 2003 verhuisde ons hoofdkantoor van Houten naar Zaltbommel, wat een belangrijke mijlpaal was in onze geschiedenis bij The DOC. Deze strategische verandering stelde ons in staat om onze operationele capaciteiten te versterken en onze groeiambities verder te ondersteunen. Het nieuwe hoofdkantoor in Zaltbommel bood niet alleen een gunstige centrale locatie, maar ook een dynamische zakelijke omgeving die perfect aansloot bij onze ambities.

01 januari 2001
Oracle Gold Partner

Een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van The DOC was het behalen van de Oracle Gold Partner-status in 2001. Deze prestigieuze status erkende de expertise van The DOC op het gebied van Oracle-technologieën en positioneerde het bedrijf als een vertrouwde partner voor organisaties die Oracle-oplossingen wilden implementeren en beheren.

16 juni 1999
Opening The DOC

De opening van The DOC in 1999 markeerde de start van een succesvolle reis voor het bedrijf. Onder leiding van oprichter Bram van Oosterhout is The DOC uitgegroeid tot een toonaangevende IT-partij in Nederland, met een sterke reputatie op het gebied van innovatie en kwaliteit.