Wat zijn de voordelen van de Analytics Cloud van Oracle?

Wat zijn de voordelen van de Analytics Cloud van Oracle?

Het Oracle Analytics platform is een cloud dienst die voorziet in de complete verzameling en analyse van verschillende soorten data. Deze dienst maakt data inzichtelijk en dragen bij aan een verhoogde productiviteit die bijdraagt aan een op data-analyse gebaseerde bedrijfsvoering.

Visueel inzichtelijk
Het samenbrengen en analyseren van data is een abstracte klus waarbij het soms lastig kan zijn om er de juiste inzichten uit te halen. Met Oracle Analytics wordt dit een stuk makkelijker gemaakt. Deze dienst maakt data visueel inzichtelijk en zorgt ervoor dat deze een logisch verhaal vertelt dat de basis vormt voor nieuwe beslissingen.

Mobiele app
Met de mobiele app van Oracle Analytics blijf je overal voorzien van belangrijke analyses en de bewaking van bedrijfsprestaties. De app leert zelf van de gebruiker en past hier de aanbevelingen, analyses en gegevensverkenning op aan. Ook kunnen hier in realtime waarschuwingen en updates in worden gegeven op basis van vooraf ingestelde triggers.

Creëer een consistent beeld
Met Oracle Analytics verzamel je organisatie breed vanuit allerlei platformen data. Deze samenvoeging zorgt voor een volledig en consistent beeld. Hiermee maak, beheer en deel je gegevens met individuen, teams of de hele organisatie en heb je toegang tot de data, waar deze zich ook bevindt: public cloud, private cloud, on-premises, data lakes, databases of persoonlijke datasets, zoals spreadsheets of op tekst gebaseerde extracten.

Gedetailleerd technisch inzicht
Het analyse-ontwikkelaarspaneel biedt gedetailleerde technische inzichten in allerlei zaken zoals analyseprojecten, potentiële prestatieproblemen en individuele visualisatie. Hiermee kunnen gemakkelijk problemen geïdentificeerd worden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *