Waarom bedrijven kiezen voor Oracle APEX

Waarom bedrijven kiezen voor Oracle APEX

Oracle APEX is onlangs uitgeroepen tot het meest populaire low-code platform dat door bedrijven wordt gebruikt. De voorkeuren van organisaties op het gebied van applicatieontwikkeling en levenscyclusbeheer komen duidelijk overeen met het dienstaanbod en de mogelijkheden van Oracle APEX waarmee de grenzen van applicatieontwikkeling en datavisualisatie makkelijk verlegd kunnen worden.

Oracle APEX is het meest gebruikte low-code applicatieplatform voor het ontwikkelen en bouwen van cloud- mobiele en desktop apps. Inmiddels zijn er al meer dan 2 miljoen app gebouwd met behulp van APEX en dagelijks komen daar zo’n 2000 applicaties bij.

Geschikt voor verschillende sectoren
Oracle APEX is geschikt om in elke sector te gebruiken: van financiële organisaties tot telecombedrijven en van de zorgsector tot transport. APEX maakt het ontwikkelen van eenvoudige applicaties en het visualiseren van data makkelijk en eenvoudig. Door dit eenvoudige gebruik kunnen applicaties snel gerealiseerd worden en kunnen prototypes snel ontwikkeld worden. Het platform ondersteunt daarnaast een agile manier van werken waardoor in het proces ook bepaalde zaken aangepast kunnen worden.

Productiviteit
Dankzij de lage leercurve van Oracle APEX kunnen gebruikers in slechts dagen aan de slag met het platform, in plaats van hier weken in te moeten investeren. Hiermee wordt de productiviteit rondom het ontwikkelen van applicaties flink opgeschroefd. Organisaties kunnen hierdoor snel de stap zetten van concept naar realisatie in slechts enkele weken in plaats van maanden of jaren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *