Wat is er vernieuwd aan de Oracle Cloud Infrastructure?

Wat is er vernieuwd aan de Oracle Cloud Infrastructure?

De Oracle Cloud Infrastructuur (OCI) heeft een update gehad waarin er een paar grote (en kleine) veranderingen zijn doorgevoerd. Zo is het vanaf nu onder andere een stuk makkelijker om multi-tenant clients te bedienen. Daarnaast zorgt dynamische authenticatie ervoor dat de autorisatie van meerdere identiteitsproviders wordt ondersteund. Maar dit zijn niet de enige vernieuwingen.

De cloud consolepagina kan nu makkelijk aangepast worden zodat je de details kunt zien die je nodig hebt, zonder elke instantie te hoeven aanklikken. Daarnaast is het nu mogelijk om transactieverwerking, realtime analyses en machine learning uit te voeren in één database met de MySQL Heatwave.

Prestatieschaling voor blokopslag
Een primeur in de branche is de prestatieschaling voor blokopslag die tot nu alleen in OCI beschikbaar is. Hierbij worden alle bestaande en nieuwe volumes op- en afgeschaald op basis van het gebruik.

Datameren kunnen daarnaast gemakkelijker opgenomen, beveiligd en beheerd worden dankzij de OCI Lake. Deze functie zorgt ervoor dat het proces van het opnemen van gegevens tot de analyse versneld wordt.

Verhoogd gebruiksgemak
Bovenstaande vernieuwingen zijn allemaal gericht op de behoefte van de gebruiker en het gebruiksgemak zelf. Zo zijn er minder handelingen nodig om een taak te voltooien, kunnen zaken naar believen worden op- en afgeschaald en worden meerdere taken gebundeld in één platform. Dit alles zorgt voor een aangenamere ervaring en een sneller en productiever proces.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *