5x waarom je moet kiezen voor de Oracle Cloud

5x waarom je moet kiezen voor de Oracle Cloud

De Oracle Cloud Infrastructuur en de Oracle Autonomous database helpen je bij het innovatieproces van je bedrijf en versnellen dit proces gelijktijdig. Het kiezen voor de Oracle Cloud is dan ook voor veel organisaties de juiste keuze. Twijfel je nog over de overstap? Dan zijn dit 10 redenen waarom je voor Oracle Cloud kunt kiezen.

1 Een naadloze overstap
Dankzij de Oracle Cloud Infrastructuur hoef je je niet druk te maken over je overstap naar de cloud. Dit zorgt ervoor dat je naadloos van on premises kunt overstappen naar een cloudgebaseerde bedrijfsvoering. Dankzij ingebouwde automatiseringen en beveiliging worden migratiedreigingen vooraf al onderschept.

2 Klaar voor de toekomst
Met Oracle Cloud stoom je jezelf en je organisatie klaar voor de toekomst. De infrastructuur van Oracle Cloud is specifiek ontworpen om de resultaten, beveiliging en support te bieden die horen bij de ontwikkeling en vooruitgang van bedrijven.

3 Optimale bescherming
Beveiliging is een standaard en groot onderdeel binnen de Oracle Cloud Infrastructuur. Er zijn binnen de cloud verschillende vormen van veiligheidsmaatregelen opgenomen zoals klant isolatie, data beveiliging, interne dreiging bespeuring en hoogwaardig geautomatiseerde bedreigingsbestrijding.

4 Efficiënte applicatie ontwikkeling
Oracle is altijd bezig met innovatie en biedt hierin een open, gestandaardiseerde mogelijkheid voor complete applicatieontwikkeling via een platform dat het mogelijk maakt om applicaties te ontwerpen, bouwen en uit te zetten.

5 Optimale prijs/prestatie verhouding
Workloads die worden geïmplementeerd in de Oracle Cloud Infrastructuur hebben vaak minder rekenservers en blokopslagvolumes nodig. Hierdoor kunnen de kosten van de workloadprestaties verlaagd worden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *