Wanneer moet je kiezen voor Oracle APEX?

Wanneer moet je kiezen voor Oracle APEX?

Oracle APEX is uitermate geschikt voor iedereen die graag applicaties wil bouwen zonder hiervoor uitgebreid te moeten coderen. Dankzij Oracle Apex kunnen ontwikkelaars bedrijfskritische applicaties ontwikkelen die voorzien zijn van alle benodigde functionaliteiten, zonder dat dit veel tijd kost.

Oracle APEX is dus zeer geschikt voor ontwikkelaars die op een snelle en efficiënte manier applicaties willen ontwikkelen, zonder dat dit veel tijd en geld kost. Het Oracle APEX platform is simpeler om mee te werken, en dus ook sneller. Hierdoor worden zowel kosten als tijd bespaard.

Makkelijk te hanteren
Het grote voordeel van Oracle APEX is dus dat dit low-code platform makkelijk te hanteren is en intuïtief werkt. Het werken met APEX is dan ook makkelijk aan te leren met behulp van de Application Builder. Deze loodst je namelijk door alle stappen van het bouwproces zonder dat hier veel codering bij komt kijken.

Brede ondersteuning
De Application Builder maakt het mogelijk om allerlei functionaliteiten van hoge kwaliteit aan een applicatie toe te voegen. Dankzij het makkelijke gebruiksniveau kan een applicatie in zeer korte tijd ontwikkeld én geproduceerd worden. Het zorgt er daarnaast ook nog eens voor dat applicaties op een flexibele manier ontwikkeld kunnen worden waardoor er tijdens het ontwikkelingsproces makkelijk nog aanpassingen kunnen worden gemaakt. Daarnaast is Oracle APEX overal te gebruiken. Je kunt werken vanuit de cloud, op locatie of waar dan ook in de Oracle database.

Breed inzetbaar
Of je nu slechts één simpele taak van je applicatie verlangt of juist op zoek bent naar een applicatie die veel gebruikers tegelijk kan ondersteunen en die dagelijks door duizenden mensen gebruikt wordt: Oracle APEX kan dankzij het elegante ontwerp beide varianten en alles ertussenin faciliteren en ondersteunen. Ook beveiliging is een groot voordeel binnen APEX. Met het bouwen binnen deze functie kun je erop vertrouwen dat alle applicaties voorzien zijn van de beste beveiliging.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *