De samenwerking van Oracle en zijn sport partners

De samenwerking van Oracle en zijn sport partners

Sport is een van de dingen die mensen het meest samenbrengen. Het verenigt landgenoten tijdens voetbalwedstrijden en het brengt supporters van teams dichter bij elkaar. Het is dan ook niet gek dat Oracle er trots op is een vaste partner binnen veel sportdisciplines te zijn. Zo ontstaat er een waardevolle samenwerking waarin Oracle zijn sport partners ondersteunt en de sport daarnaast een platform biedt aan Oracle.

Het zijn niet de minste partners waar Oracle mee samenwerkt. Zo zijn ze partner van Red Bull Racing, de Golden State Warriors en leveren ze ook in de Premier League waardevolle middelen voor het verzamelen en analyseren van data. Deze sporttakken bieden een platform waarop Oracle de technologie die ze aanbieden tentoon kan stellen op een manier die mensen direct begrijpen en waar snel de meerwaarde van duidelijk wordt.

Direct inzicht
Bij de Premier League kan er bijvoorbeeld dankzij Oracle technologie direct data worden verzameld en gedeeld over de verwachte uitslag van een wedstrijd. Tijdens zo’n wedstrijd kan niet alleen de win kans berekend worden, maar ook wanneer een goal zal vallen en de invloed van de positie van de spelers. Hierdoor krijgen fans van de Premier League een diepgaandere ervaring van hun favoriete sport terwijl Oracle duidelijk kan maken hoe data in real time verzameld én geanalyseerd kan worden.

Directe besluiten
In veel gevallen kan Oracle sportteams de mogelijkheid bieden om direct besluiten te nemen op basis van de data die in real time verzameld wordt. Hierdoor kunnen strategieën voor de wedstrijd direct worden aangepast om een positief resultaat te bevorderen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *