Tijd voor zorgeloze cloud transfer?

Tijd voor zorgeloze cloud transfer?

De overstap naar de cloud is voor veel bedrijven en organisaties een grote stap. Natuurlijk wil je dat de migratie vlekkeloos verloopt en dat alle belangrijke informatie goed wordt overgebracht zonder dat je als organisatie teveel downtime ervaart. Het werken in de cloud heeft ontzettend veel voordelen. Met de onderstaande inzichten weet je zeker dat jou een zorgeloze transfer naar de cloud te wachten staat!

Innovatieve cloud
De cloud draait volledig om innovatie. Dat betekent dat je na je overstap altijd verzekerd bent van beschikbaarheid en schaalbaarheid. Daarnaast wordt in de Oracle cloud extra aandacht gevestigd op het ondersteunen van opkomende technologieën zoals AI, Machine Learning, blockchain en the Internet of Things. Zo kun je gebruik maken van de nieuwste technologieën die jouw organisatie het beste ondersteunen.

Klaar voor de toekomst
Met een overstap naar de cloud ben je klaar voor de toekomst. De tweede generatie publieke cloud van oracle heeft een infrastructuur die specifiek ontworpen is voor performance voorspelbaarheid, beveiliging en security en om performance intensieve workloads aan te kunnen. Hierdoor kun je nadenken over de zaken die jouw business nodig heeft om de meest positieve resultaten te halen en deze vervolgens halen uit de cloud.

De beste bescherming
Security is één van de grootste speerpunten van de Oracle cloud. Met deze overstap weet je dus zeker dat al jouw data ontzettend goed beschermd is. Deze bescherming gaat echter niet alleen over data bescherming maar ook over klantisolatie en interne dreigingen detecteren. Met een geautomatiseerd systeem vindt er continue monitoring plaats. Zo kunnen aanvallen van buitenaf sneller gedetecteerd en afgeweerd worden.

Ideaal voor Oracle
De overstap naar de Oracle cloud is dusdanig ontworpen dat veel Oracle applicaties en tools zonder problemen overgezet kunnen worden. Zo wordt de migratie zelf niet alleen makkelijker maar kunnen ook kosten en tijd worden bespaard.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *