Het no-code platform WEM in combinatie met business intelligence

Het no-code platform WEM in combinatie met business intelligence

Het verzamelen, analyseren en gebruiken van data wordt steeds belangrijker. Zeker voor bedrijven en organisaties is dit een waardevolle bron van informatie die de groeifases van een organisatie ondersteunt. Het is dan belangrijk om deze data op een laagdrempelige manier te kunnen verzamelen die past bij de organisatie en die leidt tot de juiste strategische beslissingen.

Business Intelligence (BI) maakt historische data uit applicaties inzichtelijk met behulp van rapporten en interactieve dashboards. Met WEM kunnen applicaties worden gebouwd zonder dat hier codering voor nodig is. Dit zorgt ervoor dat applicaties op maat gemaakt kunnen worden en op korte termijn opgeleverd kunnen worden.

Deze technologieën moeten met elkaar gecombineerd worden als het gaat om het ophalen van grote hoeveelheden historische data uit applicaties gemaakt in WEM. Deze applicaties kunnen namelijk alleen recentelijke data tonen zonder performance problemen. Een BI-omgeving zorgt ervoor dat een grote bulk aan data uit de applicatie kan worden opgevraagd, zonder dat de applicatie hier zelf mee belast wordt.

De juiste combinatie
De combinatie van deze twee technologieën zorgt voor een compleet beeld van alle data, zonder technische storingen of haperingen in de bijbehorende applicaties. Het inzichtelijk maken van de data die uit WEM-applicaties wordt gegenereerd, helpt bij het inzicht krijgen in bedrijfsprocessen, het optimaliseren van klantervaringen en het maken van strategische beslissingen met betrekking tot de groei van een organisatie. In een BI-omgeving wordt al deze data verzameld en visueel inzichtelijk gemaakt zodat deze makkelijker te analyseren is.

WEM-applicaties ondersteund met BI zorgen er dus voor dat er altijd een applicatie op korte termijn gebouwd kan worden die nodig is voor de organisatie, waarbij vervolgens alle waardevolle informatie en data opgehaald kan worden voor analyse. Zo creëer je een fundering die uniek is voor je organisatie en die zich richt op het verbeteren van jouw processen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *