Hoe Oracle Cloud je bedrijf kan transformeren

Hoe Oracle Cloud je bedrijf kan transformeren

Wil je zeker weten dat je IT-systemen up-to-date zijn? En dat je IT-oplossing schaalbaar is op momenten van groei of krimp? Met de verschillende Oracle Cloud oplossingen transformeer je de werkprocessen van je bedrijf en weet je zeker dat je gegevens goed beschermd zijn, zonder dat je diepgaande kennis over technische details hoeft te hebben.

Volledige ontzorging
Met behulp van het Oracle cloud platform word je als bedrijf volledig ontzorgd. Je hebt geen servers op locatie  nodig om al je computerprogramma’s te laten draaien. Daarnaast is het mogelijk om kant-en-klare software aan te schaffen om taken te beheren, de boekhouding uit te voeren en klantgegevens te managen.

Optimalisatie met apps
Daarnaast biedt de Oracle cloud ook de mogelijkheid voor jou als bedrijf om je eigen apps en website te bouwen en te beheren. Deze kunnen je helpen met het verbeteren van je bedrijfsprocessen, het analyseren van gegevens en het maken van connecties met andere bedrijven. Zo kun je op een efficiënte manier werken aan de groei van je bedrijf.

Data verzameling en analyse
Data is één van de belangrijkste factoren binnen bedrijven. Deze data biedt waardevolle inzichten over groei- en verbetermogelijkheden. Daarvoor is het natuurlijk wel belangrijk dat deze data niet alleen verzameld wordt, maar ook in een overzichtelijk dashboard wordt weergegeven. Zo kan de informatie hieruit gebruikt worden bij het maken van belangrijke bedrijfsbeslissingen.

Communicatie
Oracle cloud stelt je daarnaast in staat om verschillende systemen aan elkaar te verbinden en op deze manier informatie uit te wisselen met andere bedrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leveranciers of betaalinstanties. Dit maakt de communicatie tussen verschillende partijen een stuk makkelijker en efficiënter.

Beveiliging
Daarnaast is beveiliging van alle bedrijfs- en klantgegevens van cruciaal belang om een bedrijf te beschermen. Oracle cloud zorgt ervoor dat gegevens van bedrijven niet alleen beveiligd worden maar helpt ook actief bij het voldoen aan de wettelijke voorschriften en normen die gelden voor gegevensbescherming.

Ook klaar om je bedrijf te transformeren met behulp van de slimme Oracle Cloud oplossingen? Wij staan voor je klaar om je te adviseren en te helpen met de implementatie. Maak een afspraak. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *