The DOC als sponsor verbonden aan de IFS Klantendag 2017!

The DOC als sponsor verbonden aan de IFS Klantendag 2017!

Wij zijn trots om te melden dat we wederom als bronze sponsor verbonden zijn aan de IFS Klantendag 2017! Het evenement wordt dit jaar gehouden op 29 juni in het Nationaal Militair Museum te Soest. Een schitterende locatie met een prachtig historisch besef rondom het verleden van de Nederlandse krijgsmacht.

Ook tijdens deze editie komen we weer samen met klanten, partners en relaties uit de gehele Benelux. Dit om de warme banden verder aan te halen en te kunnen genieten van een mooie dag, met dit jaar als thema: Take Control of What’s Next!

Deze editie komt Marc Lammers, oud bondscoach van het Nederlands Dames Hockeyteam, langs als Special Guest om te spreken rondom het thema: “Een crisis betekent kansen”. Het belooft een interessante presentatie te worden, want Marc staat bekend om het toepassen van de nieuwste technologieën om zijn teams naar een nog hoger niveau te krijgen.

Het programma start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 19.30 uur. Mocht u graag willen aansluiten als Special Guest van The DOC, mail dan naar: info@thedoc.nl.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *