Security: van bijzaak naar hoofdzaak. De nieuwe security suite van The DOC

Security: van bijzaak naar hoofdzaak. De nieuwe security suite van The DOC

Bij The DOC willen we ervoor zorgen dat onze klanten goed beveiligd zijn. Om alle aspecten van security duidelijk en overzichtelijk samen te brengen, hebben wij de security suite opgezet. Hierin zijn alle elementen van beveiliging opgenomen waardoor niet alleen wij, maar ook onze klanten volledig op de hoogte zijn van alle getroffen beveiligingsmaatregelen.

In onze security suite hebben we de acht elementen van security samengevoegd. Zo ontstaat een solide structuur van security. In deze structuur kijken we laag voor laag naar de aanwezige kwetsbaarheden en de beste beveiligingsmogelijkheden.

Security suite begint bij een analyse

Als eerste stap vindt er een analyse van de systemen plaats. Op basis van dit assessment kan vervolgens een advies worden gegeven over de te nemen stappen en mogelijkheden. Vervolgens wordt het hele systeem laag voor laag bekeken, te beginnen bij de beveiliging van de gehele infrastructuur tot aan de middleware- en applicatie security.

Bij deze volledige analyse hoort ook het controleren van de beveiliging van applicaties, de clouddiensten en de databases. Op deze manier zorgen we er voor dat elk systeem op de best mogelijke manier beveiligd is tegen dataverlies, aanvallen van buitenaf en andere bedreigingen.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *