Is het met No-Code écht mogelijk om zélf changes door te voeren?

Is het met No-Code écht mogelijk om zélf changes door te voeren?

Vanuit de traditionele softwareontwikkeling ben je het misschien niet gewend, maar No-Code maakt het toch echt mogelijk: zelf wijzigingen doorvoeren en zo het functioneel beheer van je eigen applicatie overnemen. Het is geen kwestie van kunnen, maar een kwestie van willen. Sterker nog: wij maken er onze missie van om jou hiermee te helpen! Het is namelijk één van de absolute USP’s van het WEM-platform. Wat het nog mooier maakt: het is zelfs mogelijk om samen de applicatie te bouwen, waardoor jij of jouw collega’s een grote bijdrage leveren aan het eindresultaat!

Hoe gaan we samen te werk en waar houden we rekening mee?

Goede afspraken vooraf
Wat wil jij? Daar begint het mee en dit vormt tevens het startpunt. Wil je zelf op termijn de volledige (door)ontwikkeling overnemen of wil je onze experts aan de knoppen laten zitten? Wil je samen ontwikkelen of wil je ons puur inschakelen als vraagbaak of voor de complexe(re) situaties? Of wil je alleen enkele kleine wijzigingen door kunnen voeren? Het kan allemaal. No-Code maakt iedere vorm van samenwerking op dit vlak mogelijk en wij bewegen mee. We zijn hierbij wel eerlijk en we houden van heldere verwachtingen. Werken met WEM zorgt er misschien voor dat je geen code hoeft te schrijven, maar dat betekent niet dat je het bouwen van applicaties 1, 2, 3 geleerd hebt. Daarom zijn we altijd voorstander van een rustige en gecontroleerde opbouw van het zelf mee ontwikkelen of doorvoeren van changes. Op de langere termijn bespaart dit tijd.

We hebben meerdere klanten die gedeeltelijk mee ontwikkelen en/of zelf wijzigingen doorvoeren. Wil je dat? Lees dan snel door, want we nemen je mee in het groeipad en in hetgeen je kunt verwachten.

Basistraining in WEM
We zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk up & ready bent. Dit doen we door jou en jouw collega’s zelf te trainen, en door de samenwerking hiervoor op te zoeken met WEM en andere WEM-partners.

We starten met een meerdaagse basistraining. Je doorloopt het gehele platform en je bouwt je eerste simpele applicatie. Na deze training heb je een eerste beeld van de mogelijkheden die het platform biedt en ben je in staat om de eerste basisfunctionaliteiten van je eigen applicatie mee te ontwikkelen.

Werken in jouw context
Je leert het meest, snelst en effectiefst wanneer je in je eigen context te werk gaat. We maken samen afspraken over hoe je stap voor stap steeds meer ontwikkelwerkzaamheden van WE ARE DECODE kunt overnemen. Je start met de kleine changes of simpele, losstaande functionaliteiten. Ook maken we afspraken over het reviewen, testen en accepteren. Onze grote voorkeur gaat er naar uit om volgens het zes-ogen-principe te werken, waarbij er twee mogelijkheden zijn:

  1. Klant bouwt, WE ARE DECODE reviewt, klant accepteert.
  2. WE ARE DECODE bouwt, klant reviewt, klant accepteert.

Ook van het reviewen leren jij en/of jouw collega’s namelijk veel, met name in het eerste stadium. Op termijn zal de inzet van WE ARE DECODE voor ontwikkeling en changes afnemen, terwijl de inzet van jou en/of jouw collega’s toeneemt. Wat er ook gebeurt, wij staan altijd klaar aan de zijlijn om te ondersteunen. Dit kan voor de complexere situaties zijn, of wanneer je handjes nodig hebt. En, zoals je van ons gewend bent … Dit alles doen we zonder code, met snelheid, en vol enthousiasme!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *