5 redenen om over te stappen naar de Oracle Cloud

Werknemers moeten altijd beschikking hebben over de juiste tools en middelen om hun werk te kunnen doen. Daarnaast is het belangrijk om niet alleen managers en werknemers tevreden te stellen maar ook een vertrouwd partnerschap te bieden waar bedrijven op kunnen bouwen. De Oracle Cloud biedt een oplossing voor alle partijen. Daarom hebben we 5 redenen opgesteld waarom je zou moeten overstappen naar de Oracle Cloud. 

1 Maatwerk
Het is met Oracle ME mogelijk om medewerkers een gebruikservaring op maat te bieden. Dit platform maakt onderdeel uit van Oracle Cloud HCM dat op zijn beurt weer de mogelijkheid aan HR biedt om flexibele oplossingen te bedenken voor nieuwe uitdagingen. Zo kunnen er in Oracle HCM eenvoudig organigrammen geconfigureerd worden en veranderingen in personeelsbestanden gemodelleerd worden, zonder dat hier IT-betrokkenheid voor nodig is. 

2 Complete bedrijfsoplossing
De software-as-a-service (SaaS) applicaties worden native op het eigen cloudplatform en infrastructruur gebouwd. Dit biedt een eenvoudig te configureren dashboard met gegevens over HR, financiën en verkoop en kunnen personeelskosten beheerd worden en groei gestimuleerd. Door alle applicaties en gegevens op één platform samen te voegen, krijgt men een volledig beeld van de organisatie, een beter inzicht hierin en een sterkere gegevensbeveiliging.

3 Betere bedrijfswaarde
De bedrijfswaarde wordt door de HCM-cloudapplicatie vergroot door een betere gebruikersbetrokkenheid en acceptatie, gestroomlijnde processen, verbeterde productiviteit en lagere eigendomskosten. 

4 Innovatief
De innovatie die mogelijk is dankzij de Oracle Cloud is een van de grootste voordelen van het overstappen hiernaar. Oracle investeert jaarlijks fors in het mogelijk maken van nieuwe innovaties voor gebruikers. Onderdeel hiervan zijn geavanceerde technologieën die beschikbaar worden gemaakt zoals kunstmatige intelligentie, machine learning en digitale assistenten. 

5 Beschermde gegevens en privacy
Nu bedrijven overstappen op een meer gedistribueerd personeelsbestand, is het van cruciaal belang ervoor te zorgen dat werknemersgegevens alleen toegankelijk zijn voor de toegestane partijen. Oracle heeft een sterke beveiligingscultuur en strikte beveiligingseisen. 

Gerelateerd nieuws

Leave A Reply

4 × three =