Airport Weert nu een feit!

Airport Weert nu een feit!

Afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de plannen rondom het nieuwe vliegveld en is er een diepgaande inventarisatie geweest om te kijken of het bestemmingsplan wel zo ingrijpend gewijzigd kon worden. Het vliegveld gaat een grote invloed uitoefenen op het gehele bedrijfsleven. Met Airport Weert wordt de Oracle Cloud namelijk direct beschikbaar voor alle organisaties binnen de Benelux.

Op Airport Weert vindt u onze volledig vernieuwde The DOC Terminal van waaruit dagelijks directe vluchten vertrekken richting de Oracle Cloud. Op basis van onze vluchtschema´s brengen wij bedrijfskritische applicaties en databases van organisaties tot een nieuwe ongekende hoogte, de Cloud. Technologische vooruitgang in CPU’s, storage, geheugen, netwerken en virtualisatie en licentie optimalisatie en compliancy zijn de drijvende krachten achter cloud computing. Middels een directe vlucht creëren wij een competitief voordeel vanuit het vermogen om de digitale transformatie naar de nieuwe ICT Wereld sneller en beter te maken dan de huidige prijsvechters in de markt. De weg naar de cloud is een prachtige reis met meerdere aaneenschakelingen van IT Vluchten, waarin we stapsgewijs uw omgeving naar de Cloud brengen. Met als eindbestemming een IT architectuur die toekomstbestendig en continue actueel is. 

Weet u al of u gaat vliegen met Private Cloud, Public Cloud, Hybrid Cloud, of op basis van SaaS, PaaS en IaaS. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij adviseren u graag om uw reis naar de Cloud op de meest comfortabele manier te laten verlopen. The DOC is de verkeersleider die uw reis in de juiste richting en zonder vertraging verzorgt.

Naast alle prachtige vluchten naar de Cloud omvat Airport Weert tevens een compleet warenhuis waar u alle facetten van het Oracle spectrum zult kunnen vinden. Inclusief de meest actuele collecties. Binnen het warenhuis vindt u alle oplossingen die nodig zijn voor een gezonde en betrouwbare IT-infrastructuur, applicatie- en database omgeving zowel in de Cloud als on-premise. The DOC is daarmee een echt ´One Stop Shop for Oracle´warenhuis, ook als de Cloud op dit moment nog niet de bestemming van uw keuze is.

Bezoek Airport Weert hier.

Meer weten over The DOC Terminal of een directe vlucht boeken naar de Cloud? 
Neem dan direct contact op via info@thedoc.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *