Uitnodiging: “The Road To Cloud”

Uitnodiging: “The Road To Cloud”

Uitnodiging: “ The Road To Cloud”
23 mei 2018 op Landgoed Sandenburg

Tijdens dit evenement gaan wij, onder het genot van een heerlijk ontbijt, graag met u in gesprek over de uitdagingen voor Independent Software Vendors (ISV’s) en hun klanten in de huidige markt. En de mogelijkheden en kansen die een geïntegreerd platform (zoals de Oracle Database Appliance, kortweg ODA) hierin biedt. Onafhankelijk van het feit of de wens in eerste instantie en/of op termijn een on-premise, hybride (hosted) of full Cloud oplossing is. Een ODA reist en verhuist namelijk met u mee!

Een ODA biedt u een ‘all in one box’ oplossing voor software, hardware, netwerk en storage. Een SLA van The DOC biedt u support, continuïteit en beschikbaarheid. Samenwerken met gespecialiseerde partners blijkt iedere keer weer de sleutel tot succes. Ook voor het succes van ISV’s en hun klanten.

Het proces van continue software ontwikkeling van ISV’s en gebruik van de software door hun klanten mag nooit verstoord worden door uitdagingen op bijvoorbeeld platform en database gebied. Een ODA en de diensten van The DOC bieden altijd een passende ´all in one´ oplossing. Die, zonder het risico van desinvesteringen, nu en in de toekomst afgestemd is op uw wensen en behoeften.

Wij ontvangen u graag op Landgoed Sandenburg in de omgeving van Utrecht. De programma informatie en het aanmelden kan via: www.thedoc.nl/the-road-to-cloud

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *