Ongestoord genieten op vakantie dankzij Managed Services

Ongestoord genieten op vakantie dankzij Managed Services

Wil jij ongestoord op vakantie gaan terwijl je je niet druk hoeft te maken over het beheer van al jouw it-systemen? Dan zijn de managed services van The DOC de ideale uitkomst. Hiermee worden al jouw systemen beheerd zodat jij, en natuurlijk de rest van je team, zorgeloos van de vakantie kunnen genieten.

Als de vakantieperiode eraan komt, betekent dat vaak dat bedrijven maar op halve kracht moeten draaien. Tenslotte is er sprake van onderbezetting als bijvoorbeeld veel mensen rekening moeten houden met schoolvakanties. Je wil natuurlijk zeker weten dat alle systemen gewoon blijven draaien en dat, in geval van nood, er iemand is om de situatie recht te zetten. En dat wil je, als je op vakantie bent, natuurlijk niet zelf vanaf je vakantieadres moeten doen.

24/7 beheerd en gecontroleerd

Met Managed Services van The DOC wordt de Oracle-omgeving beheerd door The DOC. Hierbij wordt de omgeving vierentwintig uur per dag gemonitord, eventueel in combinatie met applicatie support. Zo weet je zeker dat er altijd iemand alle systemen in de gaten houdt en, wanneer nodig, actie onderneemt.  Daarnaast worden er ook dagelijks preventieve onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd om storingen en down-time te voorkomen.

De Managed Services worden aangepast op jouw persoonlijke wensen en behoeftes. Vervolgens wordt er een passend voorstel en plan van aanpak gemaakt. Zo krijg je altijd de dienst en service die je het meeste nodig hebt voor een optimaal resultaat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *