Hoe ziet een vervolg na een live demo eruit?

Hoe ziet een vervolg na een live demo eruit?

We hebben net een superleuke en energieke kennismaking gehad. Wij weten waar jouw uitdaging zit, en jij hebt alvast een demo van het WEM-platform gezien. What’s up next? Lees maar mee.

Vraagverheldering
Zijn we na de kennismaking en de live demo nog steeds blij met elkaar? Dan komen we nóg een keer langs. Ja, je bent niet snel van ons af. Om jouw droomapplicatie te maken, willen we héél graag weten hoe deze droom eruit ziet. We noemen het decoderen 2.0: de vraagverheldering. Samen kijken we naar jullie casus. En we gaan de diepte in. Het resultaat? Een getekende of digitale weergave van jullie proces. We bepalen of we voldoende informatie vergaard hebben om verder te gaan, en of we klaar zijn voor de …

Proof-of-concept
De term Proof-of-Concept (PoC), vat de kern samen: een bewijs van een concept. In dit geval het concept dat WE ARE DECODE biedt: de werkwijze, de tooling, de energie, de communicatiemomenten – de gehele samenwerking tussen WE ARE DECODE en de klant. Wij zijn overtuigd van onszelf, maar we moeten jou ook overtuigen. En daar doen we alles voor. Het bewijs wordt vaak geleverd via een use case met duidelijke doelen. Wordt dit succesvol uitgevoerd, dan zijn er voldoende bewijslast, inzicht en vertrouwen om het ‘echte’ project ook uit te laten voeren. Er is dan kennisgemaakt met WE ARE DECODE als implementatiepartner, de aanpak en projectmethodiek van WE ARE DECODE, WEM als tool, en WEM als platformleverancier.

Wil je hier meer over weten? Let us know, want we hebben onze volledige PoC-aanpak stapsgewijs voor je uitgewerkt.

Projectuitvoering
BOEM. Van je stoel geblazen. De PoC heeft je overtuigd, dus je staat te popelen om verder te gaan. Wij ook. Het echte werk. Het bouwen van de gedroomde applicatie via No-Code development. Jullie, wij – als team met een gemeenschappelijk doel. We hebben onze eigen ideeën bij het aanvliegen van een project en die stemmen we graag met je af. Dit alles doen we om je te helpen om jouw werk beter te laten uitvoeren met een maatwerkapplicatie die naadloos aansluit op jullie bedrijfsproces. Zónder code, met snelheid, en vol enthousiasme.

Nazorg
Wat is de waarde van een maatwerkapplicatie die niet ondersteund wordt? Precies, nihil. No-Code development maakt het mogelijk dat applicaties op termijn zelf door jou functioneel onderhouden kunnen worden. Indien dit niet gewenst is, of omdat dit nog te ver in de toekomst ligt, biedt WE ARE DECODE ook functionele support-werkzaamheden. Wij staan namelijk altijd aan de zijlijn om jou te helpen. De technische support-werkzaamheden liggen bij onze leveranciers, zodat jouw processen altijd door blijven gaan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *