Data integratie met Oracle: hoe het werkt?

Data integratie met Oracle: hoe het werkt?

Oracle Data Integrator is een volledig gegevensintegratieplatform dat alle zaken van A tot Z dekt. Van batchladingen met hoge volumes en prestaties tot gebeurtenisgestuurde, trickle-feed integratieprocessen tot SOA-enabled dataservices. De nieuwste versie heeft een verbeterde gebruikerservaring en gebruikersinterface en is de ideale oplossing voor het inladen en verwerken van data vanuit verschillende datastromen.

Oracle Data Integrator biedt een volledige en uniforme oplossing voor het bouwen, implementeren en beheren van complexe datawarehouses of als onderdeel van datacentrische architecturen in een SOA- of business intelligence-omgeving. Het combineert alle elementen van dataintegratie, dataverplaatsing, synchronisatie, kwaliteit, beheer en services.

Gebruik in de zakelijke omgeving
Vandaag de dag werken organisaties steeds vaker met gespecialiseerde softwaretoepassingen. Alle applicaties moeten naast elkaar bestaan op heterogene hardwareplatforms en systemen om informatie tussen systemen en applicaties te kunnen delen.

Alle stijlen samengevat
Met Oracle Data Integrator (ODI) worden alle stijlen van data-integratie samengevat. Informatie wordt efficiënt getransformeerd en gebeurtenissen worden realtime verwerkt via het geavanceerde Changed Data Capture-framework. Het biedt ook robuuste functies voor gegevensintegriteitscontrole, waardoor de consistentie en correctheid van gegevens wordt gegarandeerd. Dankzij de fundering van ODI kan er een hoge productiviteit worden gegarandeerd voor zowel ontwikkeling als onderhoud en hoge prestaties voor het uitvoeren van datatransformatie- en validatieprocessen.

De voordelen

  • Snellere en eenvoudigere ontwikkeling en onderhoud
  • Minder steile leercurve van het product
  • Een firewall voor gegevenskwaliteit
  • Defecte gegevens worden automatisch gedetecteerd en gerecycled
  • ODI ondersteunt alle platforms, hardware en besturingssystemen met dezelfde software
  • Minder aanschaf- en onderhoudskosten voor hardware en software

Meer leren over andere integraties:
https://www.oracle.com/integration/ 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *