The DOC sponsort Alpe d’HuZes 2016

The DOC sponsort Alpe d’HuZes 2016


Positief blijven en de uitdaging aangaan! 

Het motto van Peter Creemers, Development Manager en medewerker van The DOC, bij zijn deelname aan de Alpe d’HuZes 2016.

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Door te fietsen of te lopen proberen we de onmacht van de kankerpatiënt om te zetten in kracht. Iedere fietser heeft op zijn bagagedrager vele mensen zitten waarvoor hij/zij naar boven rijdt. Onder het motto “Opgeven is geen optie” wordt op één dag de legendarische Alpe d’Huez tot 6 keer toe beklommen.

Het sponsorgeld gaat voor 100% naar onderzoek- en implementatieprojecten tegen de ziekte kanker. Een ziekte die 40% van ons krijgt, waarvan we de schade onder controle willen krijgen die wordt veroorzaakt aan lichaam en aan de kwaliteit van leven. Wat zou het mooi zijn als we van deze verwoestende ziekte een chronische ziekte kunnen maken.

Dit is waar o.a. Peter (als Team Creemers samen met 2 familieleden) zich voor gaat inzetten en op 2 juni 2016 zo vaak als mogelijk is de Alpe d’Huez per fiets beklimmen.

The DOC als organisatie kan zich heel goed vinden in de eigenschappen ‘Positief blijven’ en ‘de uitdaging aangaan’ en waardeert de actie van onze medewerker uiteraard enorm. Reden voor The DOC om hieraan een bijdrage te leveren in de vorm van een sponsorbedrag.

“Opgeven is geen optie!”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *