The DOC Lanceert RaaS

The DOC Lanceert RaaS

(Remote as a Service)

De wereld om ons heen verandert snel, veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op en het belang van digitaal samenwerken groeit met iedere stap in de nieuwe realiteit. Daarom lanceert The DOC nu RaaS (Remote as a Service): een bundel van onze vertrouwde diensten. In een geheel nieuw pakket om het vitale beheer van de systemen, van je organisatie, vanaf afstand proactief te beheren. Met een business partner dichtbij als het kan maar toch op gepaste afstand waar nodig, die structureel het beheer van je systemen verzorgt, ben je als organisatie verzekerd van proactief onderhoud van de bedrijfs kritische applicaties. Op deze manier weet je zeker dat je organisatie klaar is voor de nieuwe realiteit.

Hoe werkt het? Als business partner ondersteunen wij je organisatie vanaf een afstand. Op het gebied van (cloud) infrastructuur, beheer, applicatie ontwikkeling en de ondersteuning van de volledige dataflow die hiermee samenhangt in je organisatie.

Wat levert dit je op? – Optimaal functionerende systemen die bijdragen aan het succes van je organisatie – Kostenbesparend door integratie van het beheer van diverse systemen – Efficiënt door inzet on-demand – 24/7 proactief beheer van je systemen – Ondersteuning van een partner met meer dan 20 jaar ervaring – Maatschappelijk verantwoord door support op afstand

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *