Persbericht: Overname The DOC B.V.

Persbericht: Overname The DOC B.V.

Weert, 11 januari 2021 DEAL! Huidige CEO Guido Leduc neemt The DOC over van oprichter Bram van Oosterhout Guido Leduc heeft samen met investeringsfonds MGF het internationaal opererende The DOC overgenomen. De huidige CEO, Guido Leduc, neemt The DOC over van Bram van Oosterhout (Eastwood Gestel), die het bedrijf in 1999 heeft opgericht. 

 

Guido Leduc, directeur en eigenaar van The DOC “The DOC bestaat al meer dan 20 jaar en is uitgegroeid tot full-service provider van Oracle technologie. Van algemeen directeur (CEO) naar DGA is een lang gekoesterde wens die nu in vervulling is gegaan. Ik ben trots op The DOC en haar medewerkers en wil samen met MGF de onderneming verder uitbouwen.”

Stefan Damen, partner bij MGF, over de participatie “The DOC is een prachtig bedrijf met gemotiveerde medewerkers en een goed management-team onder leiding van Guido Leduc. In de aanloop naar de transactie hebben we al intensief met Guido samengewerkt. Het voelt alsof we elkaar al lang kennen terwijl we nu pas echt als natuurlijke partners kunnen gaan samenwerken. We zijn er van overtuigd dat we samen The DOC verder kunnen uitbouwen.“  

Bram van Oosterhout, Oprichter The DOC en eigenaar van Eastwood Gestel  “Na bijna 22 jaar neem ik afscheid van een prachtig en vitaal sterke organisatie die in al deze jaren zwarte cijfers heeft gedraaid. Met trots kijk ik terug op de stappen die The DOC in ruim twee decennia heeft gezet en de sterke verbondenheid die de teamleden voelen met de organisatie. Niet voor niets zijn er diverse teamleden die al meer dan 15 jaar actief zijn binnen The DOC. Guido is een van deze leden en is al ruim 16 jaar in dienst bij The DOC waarvan de laatste 6 jaar in zijn huidige rol als CEO. Ik ben dan ook erg verheugd dat ik The DOC achterlaat in deze vertrouwde en warme handen. Ik ben ervan overtuigd dat Guido samen met het sterke team van The DOC, de organisatie succesvol voort zal zetten in de komende jaren. Via deze weg wil ik al mijn teamleden, klanten en relaties bedanken voor het prettige contact in de afgelopen jaren.”

Over The DOC The DOC is een IT bedrijf met focus op specifieke technologieën zoals Oracle en No-Code. Business en IT wordt door The DOC samengebracht, waarbij data het sluitstuk is. De consultants en ontwikkelaars ondersteunen diverse ondernemingen bij het inrichten en beheren van hun ICT-omgevingen. The DOC is winnaar van de Tech Data Oracle Cloud Award in 2020. Het is dé beloning voor 21 jaar bouwen. Het aantal klanten en de omzet groeit al jaren en The DOC bereid zich voor op verdere groei in de komende jaren.

Over het investeringsfonds MGF MGF investeert in kansrijke ondernemingen in het MKB die behoefte hebben aan risicodragend kapitaal voor een Management Buy-Out of voor Groei. Eén van de drijfveren achter MGF is het waarborgen van de continuïteit van familiebedrijven. MGF participeert uitsluitend met een minderheidsbelang. Het Fonds beoogt een natuurlijk partner te zijn voor MKB-ondernemers. De Rabobank heeft als belangrijkste investeerder hiermee een aantrekkelijke oplossing voor groeiende MKB-bedrijven.

Tot slot Uiteraard blijft The DOC ook in de komende jaren de vertrouwde partner voor alle IT gerelateerde zaken. Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op via info@thedoc.nl of kijk voor meer informatie op www.thedoc.nl.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *