Oracle APEX

Oracle APEX, een krachtig ontwikkeltool :

Oracle APEX is een geavanceerd hulpmiddel waarmee database-applicaties gebouwd worden. Het is een groot voordeel dat APEX volledig browser gebaseerd is en geen aparte server vereist. Omdat Oracle APEX onderdeel is van de Oracle’s database worden die applicaties meegenomen in alle beheer- en beveiligingsprocedures van die database.

Met het gebruik van Oracle APEX veranderen uw bestaande spreadsheets of persoonlijke databases (bijvoorbeeld via MS Access) in (web)applicaties die werken op de bestaande Oracle Databases. Via de web-browser kan iedereen binnen de organisatie direct up-to-date informatie ophalen uit die centrale database.

Samenvattend:
– APEX zorgt voor een eenvoudige en gecentraliseerde oplossing voor het beheer en gebruik van bedrijfs(kritische) informatie.
– APEX zorgt ervoor dat de applicatie-ontwikkeltijden en bijhorende kosten drastisch naar beneden gaan. Applicaties kunnen sneller, betrouwbaarder en voor iedere afdeling op maat gebouwd worden (tot op zekere hoogte zelfs door de eindgebruiker).
– APEX zorgt door het gebruik van een browser voor real-time toegang tot actuele database gegevens. Dus men heeft geen last meer van omslachtige distributie via spreadsheets of andere statische vormen waarbij de informatie verouderd is.
– APEX draagt dus actief bij aan de verhoging van de arbeidsproductiviteit.
– APEX is een licentievrije tool dat standaard geleverd wordt vanaf de Oracle Database versie 9.2.0.1.

APEX uit the Cloud :

Cloud computing is een trend en een oplossing die momenteel door veel bedrijven wordt overwogen en waarmee flexibiliteit en kostenbesparingen te behalen zijn. Dit heeft met name te maken met het feit dat er alléén voor daadwerkelijk gebruik betaald wordt.

Binnen The DOC betalen klanten al jarenlang alleen voor het gebruik van de specifieke expertise. Tenslotte huurt u alleen dan expertise in wanneer dat echt noodzakelijk is, dat kan op basis van een vaste prijsafspraak of op basis van een hoeveelheid uren. Wanneer er geen gebruik gemaakt wordt van onze diensten betaalt u niets!

APEX Demo :

De demo applicatie bevat diverse technische oplossingen ontwikkeld tijdens maatwerk trajecten, zoals plugins, browser manipulatie, non-standard graphs, lay-out en model builder.

APEX Reporting :

Voor pixel-perfect rapportages, zoals een factuur-layout of pakbon, zijn diverse oplossingen mogelijk. Klik hier voor meer details voor APEX Reporting.