Is no-code geschikt wanneer ik op zoek ben naar mijn eerste te ontwikkelen applicatie

Is no-code geschikt wanneer ik op zoek ben naar mijn eerste te ontwikkelen applicatie

Een gesloten vraag, met als kort antwoord: ja. Maar, laten we dit toelichten.

Stel je de volgende situatie voor: je werkt in een organisatie die nog niet heel veel heeft ingericht op IT-vlak. Je zit eraan te denken om je eerste applicatie te laten ontwikkelen en je herkent jezelf in de volgende persoon: “Ik wil weg van die foutgevoelige Excels en Access databases, we kunnen dit veel beter automatiseren. Dit bespaart me tijd, en ik kan me daarvoor beter focussen op de kern van mijn werk en het efficiënter uitvoeren hiervan. Het vraagt echter wel om een financiële investering…”. 

Stiekem weet je al dat er een moment komt dat je moet gaan automatiseren via een nieuwe applicatie. Waar je op dat moment behoefte aan hebt, is een applicatie die:

  • precies kan wat jouw Excel (of Access database) kan;
  • dit geautomatiseerd kan doen, waardoor de kans op fouten afneemt;
  • goed beveiligd is;
  • snel opgeleverd kan worden;
  • ook weer snel aangepast kan worden. Het is namelijk de eerste applicatie die je laat ontwikkelen. Ongetwijfeld dat jouw wensen, of de wensen van jouw klanten, veranderen – vooral in deze wereld. Misschien kan de applicatie op termijn zelfs door jouzelf worden aangepast?;
  • vooral heel betaalbaar is (Excel is immers praktisch gratis).

Tadaaaaa! Welkom in de wereld van No-Code. Met No-Code development is het bovenstaande mogelijk. Sterker nog: het resultaat is dat je nooit meer verlangt naar Excel of Access, waarmee je altijd dacht in je comfort zone te zitten. We creëren een nieuwe comfort zone, and you won’t regret it. 

Één van de absolute voordelen van No-Code development is de snelheid waarmee functionaliteiten, en daarmee applicaties, ontwikkeld en opgeleverd kunnen worden. Snelheid betekent minder ontwikkeluren en daarmee lagere kosten. Dit biedt de ideale mogelijkheid om on-the-fly, terwijl we bij jou aan tafel zitten, jouw wens in kaart te brengen, logica uit de processen te modelleren, en schermen te ontwikkelen. Hiermee zie jij al snel wat het resultaat wordt: what you see is what you get, en feedback kan meteen worden doorgevoerd. Zo kun je snel innoveren en je als ondernemer of leidinggevende richten op hetgeen waar je je op hoort te richten: de groei van je organisatie, je team, je omzet, en je klanttevredenheid. Ondersteund door een maatwerkapplicatie die precies is afgestemd op jouw werkproces. Wat het nóg mooier maakt? No-Code maakt het mogelijk dat jij, wanneer jij dit wil en wanneer wij jou hierin getraind hebben, uiteindelijk zélf jóuw applicaties in beheer kunt nemen. Je hebt dan niet alleen een proces geautomatiseerd dat je al langer wilde, maar je kunt het ook nog eens zelf gaan uitbouwen. Wie had dat gedacht!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *