Good, Cheap, Fast: pick all three!

Good, Cheap, Fast: pick all three!

Digitalisering staat op de agenda van veel organisaties omdat het positief van invloed is op de operationele resultaten. Het blijkt echter steeds moeilijker te zijn om daadwerkelijk de servicebarrières naar een hoger niveau te transformeren. Klanten en werknemers verwachten steeds meer digitale diensten op elk moment en op elke plaats. De hogere eisen vereisen steeds meer beschikbaarheid in meerdere (wereldwijde) zones tegelijk. Digitale transformatie zal aanzienlijke verbeteringen in de gebruikerservaring en gebruikersinteractie teweegbrengen, die onomkeerbaar zijn en een voortdurende verbetering van digitale diensten vereisen.

IT-afdelingen hebben vaak te weinig ruimte en tijd om zich te richten op digitale innovaties en besteden nog steeds een groot deel van hun tijd aan ‘lights on’-diensten op (verouderde) technologieën.

Als gevolg daarvan is de uitspraak “We leveren drie soorten diensten; Goed, Snel & Goedkoop: je kunt er slechts twee kiezen” duidelijk een ouderwetse verklaring.

IT-afdelingen zullen meer flexibel moeten worden ten opzichte van het bedrijf, omdat de leemtes in hun eigen IT-landschap steeds vaker worden opgevuld met schaduw-IT-oplossingen, helaas zonder betrokkenheid van de IT-afdeling en met veel gevolgen achteraf.

Dat is de waarde om toegankelijke, robuuste en snelle diensten te leveren. Bij voorkeur cloudservices met een focus op digitale transformatie gecombineerd met een low-code softwareontwikkelingsplatform.

Als gevolg daarvan past de uitspraak “We leveren drie soorten diensten; Goed, Goedkoop & Snel: kies ze alle drie!” perfect in het nieuwe digitale tijdperk.

Het bewijs om Goed, Goedkoop & Snel als drie geïntegreerde waarden te bieden is even simpel als effectief:

Goed: Oracle APEX kan worden gebruikt om een breed scala aan apps te bouwen voor elke branche – van de eenvoudigste app tot missiekritieke apps die dagelijks worden gebruikt door tienduizenden gebruikers.

Goedkoop: Dit is misschien wel het best bewaarde geheim: Oracle Application Express is een gratis onderdeel van een Oracle database licentie. En gemakkelijk te gebruiken in Oracle Cloud als een PaaS-oplossing. Geen verborgen kosten. Geen dubbele bodem.

Snel: Low-code ontwikkelingsplatforms geven organisaties de snelheid, samenwerking en controle die ze nodig hebben om problemen op te lossen en bedrijfs- en IT-alignment mogelijk te maken. De eerste toepassing kan heel snel worden gebouwd om precies te voldoen aan de eisen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *