Fiton

Image

Steeds meer organisaties profiteren van de concurrentievoordelen van de public Cloud zoals bijvoorbeeld een hogere efficiëntie, meer flexibiliteit, lagere kosten en betere prestaties voor uw diensten.

Niet alleen eindklanten migreren applicaties voor intern gebruik naar de public Cloud ook steeds meer softwareleveranciers kiezen ervoor om bestaande applicaties te verSaaSen. Cloudcomputing vertegenwoordigt echter een verandering in de traditionele manier van denken over IT-resources. Een migratie naar de Cloud vereist dan ook een zorgvuldige planning en strategie. Daarnaast hebben veel bedrijven niet voldoende technische kennis in huis waardoor een strategische Cloud partner noodzakelijk is voor een succesvolle live-gang.

The DOC loopt als Oracle partner voorop en heeft inmiddels tientallen Cloud migraties achter de rug. Deze migraties variëren van core-applicaties van softwareleveranciers tot aan ERP-systemen van het Zweedse bedrijf IFS.

Één van onze klanten heeft afgelopen jaar in slechts drie weken tijd haar core-applicatie, die gebruikt wordt door een 180-tal klanten in binnen- en buitenland, gemigreerd naar de Oracle Public Cloud.