Energy Solutions Center

Image

Energy Solutions Center bestaat uit Topec, Fischcon en Man Rollo en is onderdeel van de Pon Power groep. Wij ontwikkelen, leveren en onderhouden generatorsets voor permanente – en noodstroom voorzieningen, Fire fighting sets, hydraulische powerpacks en motoren voor de on- en offshore markt. Bij de keuze van ons huidige ERP systeem is destijds gekozen voor een pakket dat zowel horizontaal als verticaal de benodigde functionaliteiten bood, meerdere talen ondersteunde en werd geïmplementeerd door een internationale partner.

De keuze is op IFS en The DOC gevallen, met Oracle als database platform. IFS, The DOC en Oracle zijn cruciaal voor onze bedrijfsvoering, verstoring betekent stilstand voor alle vestigingen.

“The DOC heeft, als partner van IFS Benelux, de Oracle omgeving geïmplementeerd en beheert deze sindsdien voor ons. Wij hebben een onderhoudscontract op maat en het contact verloopt via korte lijnen. De kennis en snelheid van handelen bewijzen voor ons de meerwaarde van een partij als The DOC. Een actueel voorbeeld van haar proactieve houding is de komende licentiewijziging van Oracle. Wij worden geïnformeerd en geadviseerd hoe hierop te anticiperen.

Voor het komende jaar staat bij ESC een upgrade gepland van het ERP systeem en de Oracle omgeving. Hierin zal The DOC weer een belangrijke rol spelen.”

 

Adriaan Holleman, Manager ICT: