Plant Information Office (PIO

 

Plant Information Office (PIO) bemiddelt bij aanbestedingen in de tuinbouw.

Met aangesloten kwekers begeleiden we het proces van aanbesteding tot levering. Wel eens plantjes gekocht bij de supermarkt? Grote kans dat wij regie voerde over de inkoop en levering.

PIO is de afgelopen jaren gestaag gegroeid. Met het oog op een verdere professionalisering willen we ons applicatielandschap beter beheersbaar én toekomstbestendiger maken. Hierin willen we zelf in de lead blijven voor het beheer en het (door)ontwikkelen van onze applicaties.

In de zoektocht naar een geschikte partner zijn we uitgekomen bij The DOC. Na een snel voortraject is er direct een intensieve samenwerking gestart.

Voorheen maakte we gebruik van 1 Access applicatie en 3 native apps. In deze applicaties werd regie gevoerd op het proces van aanbesteding tot aan de uiteindelijke levering. Via de apps konden kwekers en transporteurs contracten inzien, en transporten afmelden. Medewerkers van PIO gebruikten de apps onder andere om inspecties uit te voeren. Bijvoorbeeld het tussentijds inspecteren van de groei van plantjes.

Het was dan ook onze droom om naar 1 geïntegreerd systeem te gaan dat beter te beheren- en toekomstbestendiger is. Het onderhouden van de 4 applicaties was erg omslachtig en koste veel tijd en geld.

Het resultaat? Een toekomstbestendige applicatie in een gebruiksvriendelijk jasje dankzij een erg prettige samenwerking met The DOC.

Data transformeren
naar informatie?

Maak een afspraak