Oracle Engineered Systems

 

Boosts Agility with Oracle Engineered Systems.

The DOC verkort de time-to-market, stroomlijnt IT-service en verlaagt de operationele kosten door consolidatie van databases op engineered systems. The DOC is het adviesbureau op het gebied van IT-oplossingen dat zich toelegt op Oracle-technologieën. Het is een echte one-stop-shop voor Oracle inclusief het leveren van Clouddiensten, Professional Services, Managed Services, Business Intelligence en Product Solutions aan klanten binnen de EU en de Verenigde Staten.

De bestaande hardware, bestaande uit verschillende stand-alone servers, was toe aan een upgrade om aan de huidige bedrijfsbehoeften en groeiplannen van The DOC te voldoen. The DOC wendde zich tot Oracle voor support om de prestaties van zijn meerdere database-applicaties verder te verhogen, het onderhoud daarmee verder te stroomlijnen, een snellere implementatie van nieuwe diensten bij klanten mogelijk te maken en de reputatie als de Oracle-serviceprovider met volledige stack te versterken.

Uitdagingen.

1.Ondersteuning van de snelle bedrijfsgroei door de schaalbaarheid van de IT-hardware-infrastructuur te vergroten en een snellere inzet van nieuwe database diensten voor klanten mogelijk te maken.
2. Verhoging van de prestaties van een aantal intern ontwikkelde klantspecifieke database toepassingen, bijvoorbeeld een fraude detectiesysteem dat is ontwikkeld voor gemeenten en een softwareoplossing voor de industriële sector, naast meerdere interne applicaties die worden gebruikt door de ontwikkelings- en managed services teams van The DOC.
3. Vervangen van verouderde hardware systemen die moeilijk te beheren waren en onvoldoende schijfgrootte en geheugen hadden om de bestaande database bewerkingen van The DOC te ondersteunen, inclusief 20 databases voor productie-, ontwikkelings- en testomgevingen.
4. Lagere operationele kosten door het minimaliseren van de database administratietijd en het verlagen van de kosten voor hardware-energieverbruik.

Resultaten.

1. Verhoogde prestaties en beschikbaarheid van interne en externe database applicaties, vereenvoudigde administratie en verbeterde beveiliging van bedrijfsgegevens door de Oracle Database Appliance te implementeren als een volledig geïntegreerde en geoptimaliseerde oplossing.

2. Een snellere time-to-market voor de nieuwe en verbeterde database services dankzij een geïntegreerde stack die The DOC in staat stelt om database systemen meer dan 3x sneller in te zetten en zonder de noodzaak om implementaties tussen verschillende servers te verplaatsen.

3. Gemakkelijke bedrijfsuitbreiding naar nieuwe markten en geografische gebieden via een geïntegreerde oplossing die de strategie van het bedrijf voor voortdurende ontwikkeling en implementatie ondersteunt en naadloze schaalbaarheid biedt met licentieverlening op basis van pay-as-you-grow.

4. Het ondersteunt The DOC in het leveren van extra toegevoegde waarde aan klanten door middel van de Oracle Database Appliance te gebruiken als een proof-of-concept omgeving voor klanten. Zo kunnen ze de functionaliteit en prestaties vooraf testen en de voordelen van een Oracle-on-Oracle-oplossing direct ervaren.

5.Vereenvoudigd onderhoud aanzienlijk en beperkt downtime tot een minimum doordat het de managed service team in staat stelt patching van de hardware, database, virtualisatielaag en besturingssysteem uit te voeren in een enkele patch ronde. Daarvoor was elke component apart gepatcht

6. 60% minder vloerruimte en 50% minder energieverbruik door 3 Dell- en HP-servers te vervangen door één Oracle Database Appliance.

7. The DOC kan alle belangrijke bedrijfsapplicaties op één enkele Oracle Database Appliance beheren – inclusief Oracle Business Intelligence, Oracle Application Express, interne applicaties voor testdoeleinden, het onderhoudsmonitoringsysteem voor klanten en meerdere in-house ontwikkelde oplossingen op maat voor de manufacturing, gezondheidszorg en openbare sectoren.

8. Gestroomlijnde processen voor de ontwikkeling en managed services van het bedrijf door de Oracle Database Appliance in te zetten als een gecentraliseerde database omgeving voor 20 productie-, acceptatie-, test- en ontwikkelingsdatabases, elk met meerdere schema’s.

9. Een directe meerwaarde door Oracle Database Appliance op één dag neer te zetten en daarmee de implementatierisico’s beperkt, dankzij een volledig geïntegreerde en geteste database-machine.

10. Snellere support en lagere kosten, dankzij de ondersteuning van Oracle Premier Support – waardoor The DOC nog efficiëntere IT-ondersteuning aan zijn klanten kan aanbieden, ongeacht hun technologische problemen.

Referentie.

We hebben Oracle Database Appliance gekozen, vanwege de eenvoud van plug-and-play, waarbij hardware, besturingssysteem, virtualisatie, database en applicaties worden gecombineerd in single solution in a box. Door Oracle over de stapel te laten lopen, kunnen we de waarde van Oracle-on-Oracle echt aan onze klanten laten zien. Met de Oracle Database Appliance hebben we ons systeemonderhoud tot een minimum beperkt en de prestaties en beschikbaarheid van onze interne en externe database applicaties aanzienlijk verhoogd. We hebben hiermee ook ons ​​vermogen om te groeien versterkt door een snellere inzet van nieuwe databases en snellere schaalbaarheid.

– Guido Leduc, CEO, The DOC

Data transformeren
naar informatie?

Maak een afspraak