Heijmans

 

Heijmans: Samen sterk door ambacht en ervaring.

Heijmans is een bekende beursgenoteerde onderneming met activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit, wegen, civiel en actief in Nederland, België en Duitsland. Heijmans heeft expertises gedurende de jaren ontwikkeld, toegepast, bijgeschaafd en verbeterd. Hier komt ambacht en ervaring samen: dit is waarom klanten voor Heijmans kiezen.

De Concerndienst Informatietechnologie (CDIT) verzamelt de informatiebehoefte vanuit verschillende bedrijfsstromen en bekijkt op welke wijze er invulling kan worden gegeven. Tevens is CDIT verantwoordelijk voor de inzet van software en het beheer van de centrale software applicaties.

De samenwerking gaat terug naar het voorjaar van 2011. Wat toen gestart is met een detachering opdracht is uitgegroeid tot een overall tweede lijn support voor alle Heijmans Oracle applicaties, inclusief de regie over derde partijen en functioneel beheer. De migratie van de Oracle omgeving en upgrade van Oracle 10 naar Oracle 12 eind 2015 mag hierbij zeker niet onbenoemd blijven. The DOC ontzorgt Heijmans vanuit het Remote Service Center (RSC). Als een probleem niet code gerelateerd is, schakelt The DOC de juiste subcontractor in en waakt over de correcte opvolging. Hierdoor behoudt Heijmans één aanspreekpunt.

Data transformeren
naar informatie?

Maak een afspraak