Cloud

Services

Cloud.

Met het werken in de Oracle Cloud creëer je grote mogelijkheden voor je organisatie. De Cloud bied je organisatie ruime flexibiliteit en betrouwbaarheid om er zeker van te zijn dat de cruciale IT-systemen altijd beschikbaar en gewaarborgd zijn en de organisatie klaar is voor de toekomst! Het werken in de Cloud transformeert de gehele bedrijfsvoering. De juiste partner voor deze transformatie is dan ook van cruciaal belang voor je Cloud succes.

Vanuit ons Cloud Solutions Center adviseren wij graag over de optimale inrichting en implementatie van de Oracle Cloud. Onze consultants kijken graag samen met je naar een perfecte afstemming en geven ook doelgericht advies om je organisatie optimaal te laten profiteren van de de vele extra mogelijkheden die de Oracle Cloud je organisatie te bieden heeft.

Migratie.

Een van de voornaamste voordelen van cloudmigratie is de schaalbaarheid. Onze dienstverlening omvat flexibele oplossingen die bedrijven in staat stellen om hun resources te vergroten of te verkleinen op basis van hun behoeften.

PaaS.

PaaS heeft alle voordelen van cloudcomputing en kan consistent beheerd worden via gebruiksvriendelijke dashboards. Hierdoor kunnen IT-processen vereenvoudigd worden en innovaties sneller worden doorgevoerd in bedrijfsprocessen.

IaaS.

Het voordeel van een IaaS-model is dat je als bedrijf niet langer zelf apparatuur hoeft aan te schaffen of te beheren. De kosten hiervoor verlopen voor een IaaS-model op de pay-as-you-go manier. Daardoor is de capaciteit snel op- en af te schalen.

Samenwerken aan
een nieuw project?

Maak een afspraak