Bedankt !!!

De dagen zijn alweer een stuk korter, de temperatuur begint langzamerhand een heel stuk te dalen en opeens is het besef er dat ook het jaar 2014 al weer zo goed als voorbij is. Nog een paar weken en dan kunnen we weer een nieuw jaartal schrijven.

the-doc-eindejaars-wens-2014 Op zo’n moment wordt er weer teruggekeken naar het afgelopen jaar en worden de plannen voor het komende jaar opgemaakt en gepresenteerd aan de betrokkenen.

Ook binnen The DOC is dit proces inmiddels volop in beweging, opmaken van de balans zo ver, kijken waar we staan en hoe we het jaar kunnen afsluiten en vooral vooruit kijken om het nieuwe jaar goed te kunnen beginnen.

Het huidige jaar gaan we in ieder geval wederom afsluiten met positieve jaarcijfers dus daar zijn we blij mee en trots op. En voor zover we het kunnen overzien gaan we het nieuwe jaar weer goed van start middels projecten die over de jaarwisseling heen lopen zodat onze medewerkers het nieuwe jaar ook goed kunnen beginnen.

Uiteraard is dit een goed moment om even opnieuw bewust stil te staan bij U als onze klant. Gedurende het jaar wordt er veel met onze klanten geschakeld en gaan ideeën, projecten, opdrachten etc. over en weer. Eén van onze belangrijkste kenmerken is dan ook het klantpartnerschap, een duidelijke en open communicatie tussen de klant en The DOC.

Gezien het belang van dit klantpartnerschap willen we jullie dan ook graag bedanken voor de prettige samenwerking en hoop deze onverminderd voort te kunnen zetten in het nieuwe jaar.

Geniet van de feestdagen die komen, de momenten die dit met zich meebrengt, met familie, partners en vrienden.

Ik wens iedereen heel Prettige Feestdagen, een Voorspoedig Nieuwjaar en naast een goede gezondheid ook voor 2015 een inspirerend en succesvol jaar. Op een goede verdere samenwerking

Met sfeervolle groet,

Guido Leduc
CEO

 

Gerelateerd nieuws