Universal Credits

De voordelen van Oracle dankzij Universal Credits

Op 25 september introduceerde Oracle de Universal Credits. Hiermee ontstaat er een flexibel contract dat toepasbaar is op de huidige en toekomstige Oracle PaaS en IaaS producten, zoals Oracle Cloud en Oracle Cloud at Customer. Gebruikers krijgen via Universal Credits toegang tot alle Oracle producten en kunnen flexibel schakelen tussen de producten, zonder dat er extra investeringen nodig zijn. Credits kunnen afhankelijk naar behoefte ingezet worden. Gebruikers hebben zo de mogelijkheid om datacenters gemakkelijk te vergroten of te schakelen tussen de verschillende datacenters.

Met deze Credits kan er door gebruikers overgeschakeld worden tussen de verschillende PaaS en IaaS services die gebruikt worden zonder dat hiervoor extra investeringen nodig zijn. De flexibiliteit en het gebruiksgemak neemt hiermee een directe voorsprong op de andere Cloud applicaties in de markt.

De Universal Credits zijn per direct beschikbaar en vanuit The DOC adviseren en begeleiden wij u graag in dit proces, zodat we samen met elkaar tot de ideale afstemming komen voor de behoefte van uw organisatie.

Meer weten over Universal Credits?
Neem dan contact op via telefoonnummer 085 – 002 1831 of info@thedoc.nl.

Gerelateerd nieuws