Trots … 2 bijzondere lease auto’s !!!

Riemersma overhandigde vandaag de sleutels aan The DOC van wel 2 bijzondere lease auto’s.

Lease auto’s en trots, hoe zit dat ? 

Vandaag zijn door Riemersma Leasing, in de persoon van dhr. Joost van den Akker, de sleutels van 2 nieuwe lease auto’s overhandigd aan dhr. Guido Leduc, Algemeen Directeur van The DOC.

Voor The DOC, als ICT dienstverlener, zijn lease auto’s niets nieuws. Aangezien de organisatie voornamelijk bestaat uit consultants die door het hele land (en daarbuiten) werkzaam zijn, zijn lease auto’s onderdeel van de standaard arbeidsvoorwaarden van onze consultants.

Wat maakt deze nieuwe lease auto’s dan zo bijzonder ?

Bijzonder is dat de nieuwe lease auto’s voorzien zijn van het logo van The DOC. En ook dat is normaliter een niet onbekend verschijnsel bij organisaties. Wat het echter wel bijzonder maakt, is dat deze twee lease auto’s niet bedoeld zijn voor onze consultants maar ingezet worden voor de medewerkers van onze ondersteunende afdelingen Boekhouding en Secretariaat.

Vanuit deze medewerkers is namelijk aangegeven dat zij zich sterk verbonden voelen met en trots zijn op The DOC als organisatie en dit ook graag willen uitdragen maar dat men zich afvroeg op welke manieren dit uitgevoerd zou kunnen worden.

Hieruit is bij dhr. Leduc het idee ontstaan om deze medewerkers tegemoet te komen met iets waar ze zelf voordeel aan hebben en tevens kunnen gebruiken om de trots en verbondenheid met onze organisatie te kunnen uitdragen.

Om ervoor te zorgen dat een dergelijk idee ook niet weer in de vergetelheid verdwijnt, is geschakeld met onze vaste lease maatschappij Riemersma Leasing waarbij door Riemersma op zeer korte tijd (binnen enkele weken) ervoor gezorgd is dat er twee nieuwe Renault Clio’s in de gewenste kleur geleverd werden inclusief het verzorgen van de belettering.

TheDOC_leaseauto
TheDOC_leaseauto_achterzijde

“Waar het uiteindelijk om gaat is dat men zich prettig voelt binnen en verbonden voelt met The DOC als organisatie. Dit zijn belangrijke kenmerken en zorgen ervoor dat onze organisatie als geheel soepel functioneert waardoor de dienstverlening naar onze klanten gehandhaafd blijft en nog verder verbeterd kan worden. Trots, op onze organisatie en ons werk … dat is wat wij zijn !”.

Met trotse groet,

Guido Leduc
CEO

Gerelateerd nieuws