TIP.Reporting :

TIP.Reporting is gebaseerd op de in het TIP.Framework gebruikte technologie. Hiermee is het eenvoudig ombasis rapportages te ontwikkelen waarbij een eindgebruiker diverse mogelijkheden heeft om rapportages te verfijnen m.b.t. filtering, highlighting, sorteringen, automatische mailing, etc.

Mogelijkheden van deze interactieve reporting zijn verder:

TIP.Reporting kan ook worden ingezet voor geavanceerde rapportages en dashboards, waarbij data en grafieken gecombineerd kunnen worden inclusief drilldown om in te zoomen op specifieke details.

TIP.Reporting biedt tevens een aantal oplossingen voor pixel-perfect rapportages bijvoorbeeld een pakbon, picklist of een factuur.

Wat de beste oplossing is die ingezet kan worden, is afhankelijk van de situatie alsook de gestelde eisen aan bijvoorbeeld rapport lay-out of architectuur van de oplossing. Om tot een goede keuze te komen heeft The DOC een vergelijkingsmatrix opgesteld waarin de verschillen tussen de diverse oplossingen in kaart zijn gebracht als ook de voor- en nadelen ervan. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de complexiteit en hoe arbeidsintensief het installeren en configureren van een oplossing is.