The Road to Cloud

Tijdens dit evenement gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden en kansen die een geïntegreerd platform (zoals de Oracle Database Appliance, kortweg ODA) ISV’s en hun klanten biedt. Onafhankelijk of de wens een on-premise, hybride (hosted) of full Cloud oplossing is. Een geïntegreerd platform biedt een ‘all in one box’ oplossing (software, hardware, netwerk en storage) desgewenst gecompleteerd met een SLA van The DOC.

Oracle heeft recentelijk de zevende generatie uitgebracht met modellen voor zowel Enterprise als groot-MKB klanten. De realisatie van een transitie van een on-premise of hosted oplossing naar de Oracle public Cloud is op basis van de ODA technisch eenvoudig en financieel zeer aantrekkelijk vanwege de beperkte inspanningen en dito kosten.

Aanmeldformulier The Road to Cloud

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoon

  Bericht

  Programma
  23 mei 2018 | 08.00 – 11.30 uur

  08.00: Ontvangst & Ontbijt
  09.00: Round table: Actuele uitdagingen en kansen voor ISV’s
  09.30: Opties voor ISV’s  (On Premise, Hybrid, Cloud)
  10.00: Business values voor ISV’s en klanten
  10.30: Propositie The DOC
  11.00: Afsluiting

   

  Landgoed Sandenburg
  De historie van Landgoed Sandenburg gaat al bijna meer dan 700 jaar terug in de tijd. Dan wordt Kasteel Sandenburg voor het eerst vermeld. Er zijn verschillende soorten theorieën over dit soort ‘huizen’, een daarvan is bijvoorbeeld dat het uitgegroeide verdedingswerken zijn.

  Adres:
  Langbroekerdijk A26

  3947 BH Langbroek

  Google Maps