The DOC steunt Stichting Vrienden van Bokki

Inmiddels wordt het een traditie om in de periode december/januari een goed doel te steunen vanuit The DOC.

Onze collega Mario Disco attendeerde ons op de Vrienden van Bokki. Vanuit de voetbalclub van Mario steunt men deze stichting waarbij sportieve prestaties worden geleverd voor het goede doel.

Stichting Vrienden van Bokki koppelt een sociale lading aan (sportieve) activiteiten en zamelt op die manier, vaak op ludieke wijze, geld in voor goede doelen. De doelen hebben altijd te maken met het welzijn van kinderen in binnen- en buitenland en de strijd tegen kanker in het binnenland. Als eerste West Brabantse deelnemer aan de RopaRun, maar ook door de zelf georganiseerde SexbierumRun, de Ster van Woensdrecht en de vele tennistoernooien en muziekavonden kan de Stichting inmiddels steevast rekenen op een grote schare sympathisanten, in de vorm van bedrijven en particulieren. Vrienden van Bokki werkt zelf no of low budget en houdt zelf ook toezicht op de besteding van de bijeen gebrachte gelden en heeft inmiddels een aantal succesvolle projecten in Tanzania (2008 t/m 2012), Nepal (2013) en Mali (2014) uitgevoerd.

Om dit goed initiatief extra te ondersteunen, heeft Mario Disco namens The DOC de cheque overhandigd aan Rene Adriaansen van stichting Vrienden van Bokki.

Voor meer informatie over Vrienden van Bokki, zie http://www.vriendenvanbokki.nl/

vvb

Gerelateerd nieuws

November 19, 2019

Talent heeft de toekomst!