The DOC steunt Stichting Heppie

In plaats van geschenken te sturen met de feestdagen naar alle relaties van The DOC, willen we dit jaar wederom een goed doel steunen. Dit jaar hebben we gekozen voor een donatie aan Stichting Heppie.

 

In Nederland zijn er helaas duizenden kinderen die het even niet meezit en die extra aandacht nodig hebben. Een grote groep vergeten en anonieme kinderen in ons ‘eigen’ Nederland! Stichting Heppie zet zich in voor deze kinderen. Wij geloven dat ieder kind recht heeft op gelijke kansen. Kinderen zijn verschillend, maar ieder kind heeft behoefte aan positieve levenservaringen en leermomenten waaruit het de kracht en de energie kan putten om zichzelf te ontwikkelen tot een volwaardig lid van deze samenleving. Het draait dan om bijna vanzelfsprekende zaken, zoals het krijgen van positieve aandacht, liefde, warmte, begrip en respect.

 

Om deze vergeten groep kinderen deelgenoot te maken van positieve levenservaringen en leermomenten, organiseren we vrijetijdsactiviteiten die gebaseerd zijn op deze uitgangspunten. Kinderen kunnen bij ons onbezorgd kind zijn en lekker spelen. Samen met andere kinderen en vrijwilligers maken ze plezier en doen ze alleen maar leuke dingen. Ze kunnen even alles uit hun dagelijkse situatie loslaten en zo weer bijtanken. Een prachtige bijkomstigheid is dat het thuisfront hierdoor vaak ook even op adem kan komen van de soms zware opvoedingstaak.

 

Heppie ontvangt geen overheidsbijdrage en is dus volledig afhankelijk van vrijwillige inzet, giften en fondsenwervende acties.

 

Paul Terpstra heeft namens The DOC de cheque overhandigd aan Stichting Heppie. “Met deze donatie steunen we het goede initiatief van Stichting Heppie zodat weer vele kinderen onbezorgd kunnen spelen”.

 

Voor meer informatie over Heppie, zie http://www.heppie.nl/

Gerelateerd nieuws

November 19, 2019

Talent heeft de toekomst!