The DOC steunt estafettetocht Bayeux-Best

In mei jl. heeft de estafettetocht Bayeux-Best plaatsgevonden om het bevrijdingsvuur in Bayeux in Normandië te gaan halen en vervolgens via Den Bosch naar Best te brengen. 70 Jaar bevrijding, en dertig jaar na een eerdere estafetteloop van atletiekvereniging AVGM, waren meer dan voldoende aanleiding voor deze ruim 700 kilometer lange estafetteloop met het bevrijdingsvuur.

Norbert de Zeeuw (Oracle DBA bij The DOC) is mede organisator van deze estafettetocht: “Het gaat ons overigens niet alleen om de sportieve uitdaging, we vinden een tocht als deze ook een activiteit met een maatschappelijk belang. We mogen nooit vergeten hoe belangrijk het is in vrede te kunnen leven. Destijds is daar hard voor gestreden maar ook nu tonen de vele incidenten aan dat ‘leven in vrijheid’ niet voor iedereen vanzelfsprekend is. De organisatie van zo’n tocht is een hele klus waar je bijna dagelijks mee bezig bent. Maar het is het dubbel en dwars waard.”      ndezeeuw(2)

Voor dit goede initiatief was de organisatie op zoek naar sponsoren, waaraan The DOC haar steentje heeft bijgedragen.

De organisatie kijkt tevreden terug op het verloop van de tocht, maar  vooral  ook  omdat  ze  een  mooi  bedrag aan de Voedselbank kan schenken. Zie de bijlage voor een uitgebreid verslag over de voorbereidingen, de tocht en ceremonies en impressies van de verschillende loopgroepen.

Attachments:
verslag Bevrijdingsloop Bayeux – Den Bosch – Best mei 2015

Gerelateerd nieuws

November 19, 2019

Talent heeft de toekomst!