The DOC steunt dokter Joe-Hoe van SJG Weert

Inmiddels is het een traditie om in de periode december/januari een goed doel te steunen vanuit The DOC. Ieder jaar kiest The DOC een goed doel uit waaraan een donatie geschonken wordt waarbij ideeën vanuit onze medewerkers vanuit hun persoonlijke omgeving alsmede een maatschappelijk oogpunt een belangrijke rol spelen.

Dit jaar was de keuze voor het goede doel unaniem. Ter nagedachtenis aan en invulling van de laatste wens van onze, in juli 2016 overleden, collega Ben Bernaerts, is besloten de donatie aan te bieden aan het door hem gekozen doel, dokter Joe-Hoe van SJG in Weert. Om met de woorden van Ben te spreken, “dan hebbe de wichter d’r nog wat aan”.

Dokter Joe-Hoe is werkzaam bij SJG Weert en dan voornamelijk op de kinderafdeling – een ziekenhuis waar ze apetrots op is – maar daarnaast worden andere patiënten ook niet vergeten en komt ze ook wel eens op de afdeling van de grote mensen of in de wachtkamer. Dokter Joe-Hoe probeert de mensen die in het ziekenhuis komen een beetje op te vrolijken. Soms met een grapje, maar ook wel eens met een ballonbeestje of een cadeautje. Want ziek zijn is meestal niet zo leuk en als het eventjes wat leuker gemaakt kan worden als je in het ziekenhuis bent, dan doet dokter Joe-Hoe dat heel graag!

Namens The DOC heeft Guido Leduc de cheque overhandigd aan dr. Joe-Hoe, waarbij hij zelf vervolgens ook de enige echte dokter Joe-Hoe pluim ontving met daarbij de hartelijke dank namens de grote en kleine patiënten onder de bezielende begeleiding van dokter Joe-Hoe.

Het is ons een waar genoegen en plezier geweest om deze cheque te kunnen en mogen overhandigen. Het doet zo veel goeds om te zien wat men hiermee kan en wil doen binnen SJG in het algemeen en ‘veur die wichter’ in het bijzonder. Petje af voor dokter Joe-Hoe en het hele team, ga vooral zo door.

Voor meer informatie over Dr. Joe-Hoe, zie https://www.sjgweert.nl/kinderen/dr-joe-hoe en https://www.facebook.com/dokter.joehoe

Gerelateerd nieuws

November 19, 2019

Talent heeft de toekomst!

Leave A Reply

nine − four =