The DOC op APEX World 2015

Afgelopen dinsdag is voor de vijfde maal in successie APEX World gehouden. Met een recordaantal van ruim 330 deelnemers, een breed en gevarieerd lezingenprogramma en een keur van gerenommeerde sprekers, heeft APEX World ook dit jaar haar status van grootste APEX-only evenement ter wereld duidelijk bevestigd. APEX World is daarbij uitgegroeid tot een evenement van internationale allure, met sprekers uit binnen- en buitenland (o.a. de VS, Canada, Duitsland en Oostenrijk), Oracle-partners uit Engeland en Oostenrijk als sponsors en opvallend veel buitenlandse deelnemers uit tal van landen binnen en (ver) buiten Europa.

Naast de diverse sessies (o.a. over APEX 5.0 en APEX Mobile) was er voldoende gelegenheid tot netwerken met de Oracle APEX partners en de vernieuwde stand van The DOC te bezoeken. Als Oracle partner was The DOC aanwezig als Gold Sponsor van dit OGh APEX evenement.

Aan het eind van de dag was de prijsuitreiking van de stempelactie, waarbij Robin Buitenhuis een prachtige ‘APEX Glass’ uitreikte aan onze APEX-collega Marco Schlicher!

Het was wederom een geslaagd evenement. We zien weer uit naar de volgende editie!

Gerelateerd nieuws