Word jij gelukkig van het behalen van doelstellingen, het boeken van resultaten en het creëren van kansen? Dan zijn wij op zoek naar jou om de koers van ons salesteam te bepalen en bij te dragen aan commerciële groei! 

Dit wordt jouw functie
Als onze sales manager ben jij de kartrekker en eindverantwoordelijke van de sales afdeling. Deze bestaat uit vier business development managers. Jij weet hoe je mensen met elkaar moet verbinden en het is aan jou om precies te weten wat je verkoopt door jouw affiniteit met technische oplossingen.

Jij begrijpt onze doelgroep als geen ander en dankzij jouw no-nonsense aanpak en jouw kennis breng je informatie op een heldere en duidelijke manier over richting de klant. Samen met de CEO bepaal jij de koers voor de afdeling. Verder hou je je bezig met het opstellen van het salesplan, de rapportage en de uitvoering hiervan. 

Wat ga je nog meer doen?
– Aansturen, begeleiden en coachen van de sales afdeling
– Onderhouden van bestaande relaties en het uitbreiden van het klantenportefeuille
– Je adviseert en assisteert bij het sluiten van deals en complexe (sales) vraagstukken
– Je bouwt de naamsbekendheid verder uit binnen de branche

Wat kun je van ons verwachten?
Wij zijn een familiair en gezellig bedrijf waarin we elkaar allemaal bij de voornaam kennen en aanspreken. De deur van de directeur staat altijd open en we zijn een gezond en groeiend bedrijf waar de lijntjes kort zijn, er hard gewerkt wordt maar ook veel plezier gemaakt wordt. We organiseren personeelsuitjes, gezamenlijke wandelingen in de middag en als er iets te vieren valt, zijn we van de partij. Voor wat je in ons investeert, geven we je graag iets terug:

– Een fulltime salaris van €4800 bruto per maand, afhankelijk van de opleiding
– Een leaseauto (eigen keuze a.d.h.v. leasebudget)
– Extra beloning bij het halen van de targetdoelstelling/provisieregeling
– Mogelijkheden tot scholing en opleidingen om de beste versie van jezelf te worden
– De vrijheid om altijd nieuwe ideeën aan te dragen
– Flexibiliteit door o.a. hybride te werken (50/50) en een goede privé-werkbalans
– Deelname aan onze pensioenregeling
– Leuke bedrijfsuitjes en borrels

Wat verwachten we van jou?
– Minimaal hbo-opleiding afgerond in de richting commercieel of bedrijfskunde
– Meerdere jaren ervaring in een sales management functie
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
– Je bent initiatiefrijk, ambitieus, stressbestendig, een verbinder, cultureel sensitief, overtuigend en commercieel ingesteld
– Jouw mindset is gericht op groei, vooruitgang en denken in mogelijkheden. Dit combineer je met een aanstekelijke energie
– Je bent in staat om processen op te stellen en ze bij te sturen zodat deze gevolgd worden
– Je hebt een ongekende drive om beter te worden in je vakgebied en op persoonlijk vlak
– Je ziet kansen in de markt en weet deze te benutten

Over ons
‘Where business meets IT’, daarmee vang je ons in één zin. We hebben een neus voor het zoeken naar en het vinden van innovatieve, klantgerichte IT-oplossingen. 

Hierin zetten wij de toon. We durven keuzes te maken en investeren in specifieke technologieën en marktsegmenten. We willen voorop lopen en de betrouwbare speler in de operationele continuïteit en beschikbaarheid van applicaties en IT-infrastructuur zijn. 

Innovatie en betrouwbaarheid zijn voor ons belangrijke woorden. Daarom kiezen zowel klanten als medewerkers voor The DOC. Zij weten dat deze keuze een samenwerking met pragmatische specialisten binnen een gebalanceerd team inhoudt. Daarom hebben we een lange lijst met mooie referenties waar we trots op zijn. 

Wij zijn trots. Op onze mensen, kwaliteit én klanten.

Solliciteren
Solliciteer direct via: sollicitatie@thedoc.nl