The DOC Gold Partner van het grootste APEX-Only event ter Wereld!

Op 22 en 23 maart a.s. organiseert de Nederlandse Oracle User Group (NLOUG) voor de 9e maal APEX World. APEX World 2018, dat ook dit jaar terecht het predicaat ‘grootste APEX-only event ter wereld’ draagt, vindt wederom plaats op de sfeervolle locatie SS Rotterdam. Vorig jaar telde APEX World 367 deelnemers uit 14 landen, de komende 9e editie zal naar verwachting een record aantal van 400 – 500 deelnemers uit binnen- en buitenland trekken.

APEX World 2018 omvat een uitgebreid programma van keynotes en parallelsessies over een breed scala van onderwerpen voor zowel beginnende als ervaren gebruikers van Oracle Application Express – APEX. Het congresprogramma is dan ook volledig afgestemd op de verschillende doelgroepen en omvat naast de plenaire keynotes een gevarieerd aanbod van sessies voor beginners, ‘deep dive’ sessies, technische sessies en customer cases.

In totaal zijn er 32 sprekers, afkomstig uit zes landen. De keynotes worden verzorgd door vier vooraanstaande leden van het Oracle APEX-ontwikkelteam: David Peake, Shakeeb Rahman, Anthony Rayner en John Snyders.

The DOC is als echte APEX specialist ook dit jaar als Gold Partner betrokken bij APEX World 2018. Wij heten u van harte welkom op onze stand op 22 en 23 maart aan boord van de SS Rotterdam! Meet The DOC op het grootste APEX-only event ter wereld!

Meer informatie of vragen over APEX?
Wij adviseren en helpen u uiteraard graag! Neem contact op met onze APEX Consultants via telefoonnummer 085 – 002 1831 of info@thedoc.nl.

Gerelateerd nieuws